Tek ben değilim hocam, diğer modeller de almış konuları gördüm. Hem de nasıl iade edilecek 3 ay geçmiş?
Ben MSI RTX 2060 Ventus O.C'yi 4 yıl boyunca oyunlarda 82-84 derecede kullandım. Bir sorunla karşılaşmadım. Karta bir zararı yok ama istersen undervolt yapabilrsin o zaman sıcaklık derecelerin ve fan hızın düşebilir.

Ben 0 sandım yazıları okumamıştım, bu model için mi böyle sıcaklıkar?
3 ay önce sıfır aldım. Gigabyte, MSI falan.

Ben MSI RTX 2060 Ventus O.C'yi 4 yıl boyunca oyunlarda 82-84 derecede kullandım. Bir sorunla karşılaşmadım. Karta bir zararı yok ama istersen undervolt yapabilrsin o zxaman sıcaklık derecelerin ve fan hızın düşebilir.
Fan hızı aslında çok güzel düşük 1700 falan. En büyük problem ev. İzmir zaten baya sıcak, bide çatı katı olduğu için daha çok sıcağı hissediyoruz.

Bir zararı yok fazla kafaya takma. 80 derecenin altındaysa normal. 80 derecenin biraz üstüne çıkıyorsa o da normal sayılabilir. 90 dereceye kadar gideri var ama biraz gürültü olabilir oyun sırasında.

Tek ben değilim hocam, diğer modeller de almış konuları gördüm. Hem de nasıl iade edilecek 3 ay geçmiş?
Diğer modeller dediğin Zotac mı? Çünkü Zotac hakkında iyi şeyler pek duymadım. Nvidia'da alınmasını pek önermiyorlar. Örnek konu bağlantılarını da bırakırsan güzel olur.

Diğer modeller dediğin Zotac mı? Çünkü Zotac hakkında iyi şeyler pek duymadım. Nvidia'da alınmasını pek önermiyorlar. Örnek konu bağlantılarını da bırakırsan güzel olur.
Hayır altta da belirttiğim gibi Gigabyte modelleri falan.

@Uyuyan Sincap, @Falconpolat, @8898,

Undervolt yaptım. 950'ye çektim. Değerler böyle. Direkt havanın sıcaklığından kaynaklı. Bende yanıyorum şuan. Terledim.

İşlemcim R3 3100 olmasına ve kötü de olsa Strong M2-Pro 9CM Rainbow soğutucu olmasına rağmen 70 derece. R5 5600 gelecek birkaç güne. O ne olur bilemiyorum.

1746811175348.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Windforce modeli de Zotac gibi hakkında çok iyi konuşulmayan bir model.