Ne tarz bir ses? Tık tık tık gibi mi sürekli?
tık tık ve bobinlerinde garip ses geliyor cızırtı şeklindede gelmeye başladı 2 ay önce ara sıra tık tık geliyordu şimdi ise bu ses dahada garipleşti ve çogaldı bilgisiyara sıvı sogutucu taktırmıştım bilgisiyarı açınca bu bozuk logo gözüktü ve sivi sogutucusunun pompasından garip sesler feldi bende kuke tipi aldım kulanmaya başladım

Tık tık ve bobinlerinde garip ses geliyor cızırtı şeklindede gelmeye başladı 2 ay önce ara sıra tık tık geliyordu şimdi ise bu ses daha da garipleşti ve çogaldı bilgisayara sıvı sogutucu taktırmıştım bilgisayarı açınca bu bozuk logo gözüktü ve sivi sogutucusunun pompasından garip sesler feldi bende kuke tipi aldım kulanmaya başladım

Hocam sıvı soğutucuyu garantiye gönderseydin keşke kule tipi tutmaz bu işlemciyi.

Tık tık ve bobinlerinde garip ses geliyor cızırtı şeklindede gelmeye başladı 2 ay önce ara sıra tık tık geliyordu şimdi ise bu ses daha da garipleşti ve çogaldı bilgisayara sıvı sogutucu taktırmıştım bilgisayarı açınca bu bozuk logo gözüktü ve sivi sogutucusunun pompasından garip sesler feldi bende kuke tipi aldım kulanmaya başladım

Cızırtı sesi coil whinedır yüksek ihtimalle. Herhangi bir zararı yok coil whine ise. Ama o tık tık sesi normal değil. Fana bir şey çarğıyor olmasın?

Oyunlarda coil whine oluyor hocam normalde masaüstünde gelemzdi ama artık masaüstündede garip sesler gelmeye başladı güç kaynag elime ulaşıp taktırtacağım biosuda tekrar indireceğim bu bozuk logoyu görmek istemiyorum artık.

Hocam coil whine normal. Bende de çok oluyor. Gpumuzda aynı işlemcimizde aynı.

Hocam kaç derecede tutuyorsunuz? Turbo Boost açıkken 4096W modunda 96, 256W modunda 85 oluyor Max.

Sıvı sogutucu CS2 de 76 derece Thermalright Phantom spirit 120 SE ARGB.
TL-C12B-S V2 120mm Intel-AMD uyumlu hava sogutucu ile 68 dereceyi görüyorum batlefid 2042 de sıvı sogutucu ile 80 derece bu kule tipi ile 77 derece LT520 sıvı sogutucu bu arada.

Sıvı sogutucu CS2 de 76 derece Thermalright Phantom spirit 120 SE ARGB.
TL-C12B-S V2 120mm Intel-AMD uyumlu hava sogutucu ile 68 dereceyi görüyorum batlefid 2042 de sıvı sogutucu ile 80 derece bu kule tipi ile 77 derece LT520 sıvı sogutucu bu arada.
360mm tavsiye ederim. Gene sorun teşkil etmiyor sıcaklıklarınız.

Benim şuan tedirgin oldugum şey anakartın bozuk olması çünkü bilgisiyarı acarken ara sıra bu bozuk görüntü gelmesi güç kaynagni degisitirip biosuda dedigim gibi tekrar kurcam anakart bozuksa pc acılmicagnı düşünüyorum