Vemoxis

Uzman
2025 yılında çıkan tüm driverlar bende mavi ekran hatası veriyor. Aralık ayında çıkan 566.36 driver sağlam çalışıyor bir tek. Bende onu kullanıyorum.

Sonra gördüm ki 16 Nisan'da yeni driver gelmiş 576.02 diye onu yükledim ancak saçma bir şekilde aşırı FPS düşmesi oldu. %1 FPS yerlerde geziyordu ve arada bir ekran kilitlenip arkaplanım siliniyordu yani masaüstü arkaplanımdaki fotoğraf gidiyordu. Arada geri geliyordu vesaire saçma işler yani. Neyse DDU ile silip eskiden kullandığım 566.36 sürüme geçtim ancak bu da biraz eski bir sürüm olduğu için dün çıkan TeS4 de az FPS veriyor gibi hissediyorum. Bu konuda ne yapabilirim? Neden bazıları mavi ekran veriyor bazıları PC'yi kitliyor? 566.36 sürümüne bağlı kaldım.

Hayır hocam bu nedır normal drıver kurar gıbı mı kuracagım?
576.02 sürümünde gelen hataları düzeltmek için yayınlanmış bir sürüm. Ayrıca evet, normal sürücü yükler gibi yükleyeceksiniz, sadece manuel olacak. Yine de sistem geri yükleme noktası oluşturarak deneyin, geri almanız kolay olsun.

576.02 sürümünde gelen hataları düzeltmek için yayınlanmış bir sürüm. Ayrıca evet, normal sürücü yükler gibi yükleyeceksiniz, sadece manuel olacak. Yine de sistem geri yükleme noktası oluşturarak deneyin, geri almanız kolay olsun.
576.02 olmasina gerek var mi direkt kurabilir miyim eski surucu ustune?

Son driverı kurduğumda bu sorunla karşılaştım.

Bir de safe Mode'dan silmeye çalışınca Microsoft'un 24H2 ile safe Mode'a pin getirdiğini ve açmanın imkansız olduğunu öğrendim.

Kayıt defterinde bayağı uğraşarak çözdüm ve Aralık sürücüsünü kurdum. Uzun zaman da kurmayı düşünmüyorum. Performansı da etkilemiyor açıkçası. Son NVIDIA driverlarının çoğu sorunlu zaten.

Aynı karttan çok uzun zamandır randıman alamıyorum. Sürekli restart atıp duruyor ve ekran kartı kullanımı da bazen -1 gösterip kitleniyor bilgisayar. Çözüm bulamadım. Kernel power 41 diyip duruyor