Bütçe
55.000 TL
NVIDIA en azından eninde sonunda hatalarını gideriyor, AMD ezelden beri sorunlu.

Ya arkadaş şu kafadan çıkın artık, ben 1 yıldır NVIDIA sorunlarıyla uğraşıyorum 1 yıldır çözemediler şimdi mi çözecekler?
Her yerde NVIDIA öneriyorsun ve açıklaman bu, düzelttikleri falan yok, fanboyluğu bırak.

9070XT de ne tarz sorunlarla karşılaşabilirim? Ryzen 5 7500F ile kullanacağım.

UE 4 sorunları vardı, sorunlu sürücüyü yüklemezseniz sorun yaşamazsınız.
"AMD sorunlu NVIDIA al" diyenlere bakma, NVIDIA kullanıyorum 1 yıldır 1 hatayı çözemediler, her oyuna girdiğimde bilgisayarıma kasadan restart atmak zorunda kalıyorum, 9070XT al.

UE 4 sorunları vardı, sorunlu sürücüyü yüklemezseniz sorun yaşamazsınız.
"AMD sorunlu NVIDIA al" diyenlere bakma, NVIDIA kullanıyorum 1 yıldır 1 hatayı çözemediler, her oyuna girdiğimde bilgisayarıma kasadan restart atmak zorunda kalıyorum, 9070XT al.

Geçmiş olsun hocam umarım sorununuz çözülür. Peki attığım özelleştirdiğim sistem alınır mı? 9070XTli hazır sistem.

AMD kullanan bir birey olarak şu zamana kadar çok çektim. Çok sorunla uğraştım ama son 2 seneki deneyimim sıkıntısız. Gayet akıcı ve stabil. Lakin biraz da bu şans. Bu riski almak isterseniz alabilirsiniz. Almak istemiyorsanız attığım sistemi güncelleyip alabilirsiniz.
Şans nasıl oluyor hocam? Ne gibi kişiden kişiye sorunlar çıkabiliyor? Yeni RX 9060 XT 16 GB aldım da.

4070s var hatalardan gına geldi bu yüzden NVIDIA App silip 560.94 yükledim Reddit'den bunu önerdiler. Güncel pach 580.97 düşün kaç zaman önceki pachi kullanıyorum stabile çalışması için. AMD ninde nvidanında yazılımlarında sıkıntıları var ve benzerler. Ayrıca 5000 serilerindeki mühendislik sıkıntıları zaten apayrı bir olay. Kısacası parayı sokaktan bulmuyoruz oyun için ise sırf marka özentisi olmaya gerek yok AMD al geç hocam adamlar uygun fiyata sağlam kas gücü koymuşlar.