cıft patrıot vıper cl30 modeli.

Pbo acık sıvı sogutma var shader yaparken 80 82 yı goruyor normal oyunlarda 70 ı gecmıyor.
Curve optimizer pek yapamıyorum slikonum cok kotu.

Zararı şöyle yok limitleri kaldırıp kendin belirliyorsun 50 serisi çıkalı ne kadar olduki daha garantisi bitmeden garanti dışı kalıyor yarın bir gün kullanıcı hatası dışında bir sorun olursa destek alamazsınız.
Anladım gerı kapatayım o zaman.

Sorumluluğu kabul ediyorum derseniz yardımcı olalım ama değmez şu anlık sisteminiz gayet iyi durumda eşeğini beğenmeyen eve yürüyerek gider sözü gibi olmasın istedim bende.

Curve Optimizer pek yapamıyorum slikonum cok kotu.

Anladım gerı kapatayım o zaman.

Stok hale çevirin fan ayarı yapabilirsiniz onun dışında müdahale edilecek bir durum yok sisteminizde.

Sorumluluğu kabul ediyorum derseniz yardımcı olalım ama değmez şu anlık sisteminiz gayet iyi durumda eşeğini beğenmeyen eve yürüyerek gider sözü gibi olmasın istedim bende.

Stok hale çevirin fan ayarı yapabilirsiniz onun dışında müdahale edilecek bir durum yok sisteminizde.
Gpu oyunlarda 60 ı gecmıyor occtde 65 ı gordum.

GPU oyunlarda 60'ı gecmıyor OCCT'de 65'ı gordum.

Servıslere hiç guvenmıyorum eskı kartım 2070'ı servıse goturdum bakım için kart 75 80 derecelerı goruyordu bakım yapıldı diye aldım hiçbir şey degısmemıstı. Aynı sorunu laptoptada yasadım. Bakıma goturdum 3 gun sonra laptopun anakartı yanmıştı.

Gayet güzel değerler daha kart çok yeni ben bile kıyamadım desem yeridir.

İleride 2 3 sene sonra duruma göre belki OC yapabiliriz ama şu an güncel piyasa oyunlarında oynayamayacağınız oyun yok.
Daha alalı 2 hafta oluyor :D

Servıslere hiç guvenmıyorum eskı kartım 2070'ı servıse goturdum bakım için kart 75 80 derecelerı goruyordu bakım yapıldı diye aldım hiçbir şey degısmemıstı. Aynı sorunu laptoptada yasadım. Bakıma goturdum 3 gun sonra laptopun anakartı yanmıştı.

İlk defa AMD'ye gectım ayar mayar yaptım FPS epey artınca gpuyada oluyorsa ıyı olur diye demıstım.

İlk defa AMD'ye gectım ayar mayar yaptım FPS epey artınca gpuyada oluyorsa ıyı olur diye demıstım.

İyi günlerde kullanın iyi akşamlar dilerim.

Hangi marka 5070 aldınız.