İyi günlerde kullanın iyi akşamlar dilerim.

Hangi marka 5070 aldınız.
Asus prime 3 fanlı modeli.

Normalde msi gamıng modelı vardı aynı fıyata onu kacırdım.

Asus prime 3 fanlı modeli.

Normalde msi gamıng modelı vardı aynı fıyata onu kacırdım.
Oyun verıyordu bide.

ASUS Prime 3 fanlı modeli.

Normalde MSI gamıng modelı vardı aynı fıyata onu kacırdım.

Oyun verıyordu bir de.

Bu modelde bir şalter var güç girişinin oralarda olması lazım PC'yi kapatıp onu sessiz Mod'dan performans Modu'na alırsanız % 3 5'lik artış olur ama fan seside artar garanti dışına çıkmaz hem de.

PC açıkken yapmayın VBIOS'lar bozulabiliyor kapatın statik elektiriği alın performansa çekin stok olarak sesizde gelir.

Bu modelde bir şalter var güç girişinin oralarda olması lazım PC'yi kapatıp onu sessiz Mod'dan performans Modu'na alırsanız % 3 5'lik artış olur ama fan seside artar garanti dışına çıkmaz hem de.
Kendısı oyle geldı dokunmadım sessız mod ıle performans modu arasındakı tek fark fan sesı degıl mı ?

Kendısı oyle geldı dokunmadım sessız mod ıle performans modu arasındakı tek fark fan sesı degıl mı ?
Benım eskı 2070 ım sessız bıos ıle gelmıstı 2000 sersınde o tus yoktu kart yanıyordu kart fan acmıyordu delı ediyordu beni.

Benım eskı 2070 ım sessız bıos ıle gelmıstı 2000 sersınde o tus yoktu kart yanıyordu kart fan acmıyordu delı ediyordu beni.
Undervolt yapsam mı amacım pedlerın ve macunun daha uzun sure gıtmesı.

Asus ped degısımıne cok para ıstemıstı 1 yıl once.

Kendısı oyle geldı dokunmadım sessız mod ıle performans modu arasındakı tek fark fan sesı degıl mı?

Benım eskı 2070'ım sessız BIOS ıle gelmıstı 2000 sersınde o tus yoktu kart yanıyordu kart fan acmıyordu delı ediyordu beni.

Kart kendini hafifçe hız aşırtıyor fanlar duruma göre daha agresif çalışıyor.

Kendısı oyle geldı dokunmadım sessız mod ıle performans modu arasındakı tek fark fan sesı degıl mı?

Benım eskı 2070'ım sessız BIOS ıle gelmıstı 2000 sersınde o tus yoktu kart yanıyordu kart fan acmıyordu delı ediyordu beni.

ASUS ped degısımıne cok para ıstemıstı 1 yıl once.

Undervolt şu an gerek yok sizin karta durumu gayet iyi pedler genelde 3 4 sene gider normal kullanımda.

GDDR7'nin OC potansiyeli çok yüksek, ben gerek duymadım ama Nebi Akgün'ün YouTube kanalını izlemiştim, bellek hızına normalde +200 falan veriyoruz ama +3000 verdi kart çalışmaya devam etti. Bu videoyu izlemeni öneririm.

1763853654407.webp

Garantisi bitene kadar bir sorun olmaz genelde 3 sene garantilidir çoğu kart kontrol edersiniz undervolt yapmak isterseniz de MSI Afterburner üzerinden veya driver uygulamasından %4 kısın güç çekişini kısın baktınız stabilize testinde FPS normal saat hızı düşmemiş %4 daha kısarsınız fazla kısmakta zararlı ama.