The Semih
Uzman
- Makaleler
- 1
Bende şaşırmıştım ama videoyu izle bakİmkanı yok stok vbiosa bu kadar vermesinin kart kendisi kabul etmez.
Bende şaşırmıştım ama videoyu izle bakİmkanı yok stok vbiosa bu kadar vermesinin kart kendisi kabul etmez.
Oluyor hocam.İmkanı yok stok vbiosa bu kadar vermesinin kart kendisi kabul etmez.
GDDR7'nin OC potansiyeli çok yüksek, ben gerek duymadım ama nebi akgün'ün YouTube kanalını izlemiştim, bellek hızına normalde +200 falan veriyoruz ama +3000 verdi kart çalışmaya devam etti. Bu videoyu izlemeni öneririm.
Eki Görüntüle 204385
3 gundur oyle kullanyordum ben hıcbır sorunda yoktu.
Atmıyor.Belleklere 200 300 kafadan veriyoruz tamamsa bir anda 3000 bin verince o kart direk kitlenir sistem restart atar.
Bende yıllardır böyle yapıyordum eski kartlarıma 400 max, bu videoda +3000 verdi GDDR7 de yapabiliyorsunuz diyor videoda.Belleklere 200 300 kafadan veriyoruz tamamsa bir anda 3000 bin verince o kart direk kitlenir sistem restart atar.
Memoryde sorun olmuyorda core clock cok hassas fazla verınce oyun cokuyor hemen.Bende yıllardır böyle yapıyordum eski kartlarıma 400 max, bu videoda +3000 verdi GDDR7 de yapabiliyorsunuz diyor videoda.
Memory'de sorun olmuyorda Core clock cok hassas fazla verınce oyun cokuyor hemen.
Zararı var ıse dokunmayım o zaman.
Nolur nolmaz.
Zararı var ıse dokunmayım o zaman.
Ne olur ne olmaz.