Bende şaşırmıştım ama videoyu izle bakİmkanı yok stok vbiosa bu kadar vermesinin kart kendisi kabul etmez.
Detaylar
Kim cevapladı?Oluyor hocam.İmkanı yok stok vbiosa bu kadar vermesinin kart kendisi kabul etmez.
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
GDDR7'nin OC potansiyeli çok yüksek, ben gerek duymadım ama nebi akgün'ün YouTube kanalını izlemiştim, bellek hızına normalde +200 falan veriyoruz ama +3000 verdi kart çalışmaya devam etti. Bu videoyu izlemeni öneririm.
Eki Görüntüle 204385
Belleklere 200 300 kafadan veriyoruz tamamsa bir anda 3000 bin verince o kart direk kitlenir sistem restart atar.
3 gundur oyle kullanyordum ben hıcbır sorunda yoktu.
Atmıyor.Belleklere 200 300 kafadan veriyoruz tamamsa bir anda 3000 bin verince o kart direk kitlenir sistem restart atar.
Bende yıllardır böyle yapıyordum eski kartlarıma 400 max, bu videoda +3000 verdi GDDR7 de yapabiliyorsunuz diyor videoda.Belleklere 200 300 kafadan veriyoruz tamamsa bir anda 3000 bin verince o kart direk kitlenir sistem restart atar.
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Ama 3000 bin ciddi bir değer çalışmaya devam etse bile bir şekilde o kartın Bellekleri'nin ömrü ciddi anlamda kısalır.
Memoryde sorun olmuyorda core clock cok hassas fazla verınce oyun cokuyor hemen.Bende yıllardır böyle yapıyordum eski kartlarıma 400 max, bu videoda +3000 verdi GDDR7 de yapabiliyorsunuz diyor videoda.
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Memory'de sorun olmuyorda Core clock cok hassas fazla verınce oyun cokuyor hemen.
Çekirdeğe fazla müdahale evet edilmiyor.
Zararı var ıse dokunmayım o zaman.
Nolur nolmaz.
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Zararı var ıse dokunmayım o zaman.
Ne olur ne olmaz.
After burner üzerinden kolay kolay zarar veremez sinde yine de emin değilim garantisi yok.
Yeni konular
-
Ülkemizde korsan içeriklere karşı bakış açısı iyice ılımlı hale geldi
- Hermione Jean Granger
-
-
-
-
-
-