Bu modelde bir şalter var güç girişinin oralarda olması lazım PC'yi kapatıp onu sessiz Mod'dan performans Modu'na alırsanız % 3 5'lik artış olur ama fan seside artar garanti dışına çıkmaz hem de.
PC açıkken yapmayın VBIOS'lar bozulabiliyor kapatın statik elektiriği alın performansa çekin stok olarak sesizde gelir.
Bu modelde bir şalter var güç girişinin oralarda olması lazım PC'yi kapatıp onu sessiz Mod'dan performans Modu'na alırsanız % 3 5'lik artış olur ama fan seside artar garanti dışına çıkmaz hem de.
GDDR7'nin OC potansiyeli çok yüksek, ben gerek duymadım ama Nebi Akgün'ün YouTube kanalını izlemiştim, bellek hızına normalde +200 falan veriyoruz ama +3000 verdi kart çalışmaya devam etti. Bu videoyu izlemeni öneririm.
Garantisi bitene kadar bir sorun olmaz genelde 3 sene garantilidir çoğu kart kontrol edersiniz undervolt yapmak isterseniz de MSI Afterburner üzerinden veya driver uygulamasından %4 kısın güç çekişini kısın baktınız stabilize testinde FPS normal saat hızı düşmemiş %4 daha kısarsınız fazla kısmakta zararlı ama.
GDDR7'nin OC potansiyeli çok yüksek, ben gerek duymadım ama Nebi Akgün'ün YouTube kanalını izlemiştim, bellek hızına normalde +200 falan veriyoruz ama +3000 verdi kart çalışmaya devam etti. Bu videoyu izlemeni öneririm.
GDDR7'nin OC potansiyeli çok yüksek, ben gerek duymadım ama nebi akgün'ün YouTube kanalını izlemiştim, bellek hızına normalde +200 falan veriyoruz ama +3000 verdi kart çalışmaya devam etti. Bu videoyu izlemeni öneririm.