Kart olarak ikisinden birini seçebilirsin. Bence aynı GPU için ekstra 5-10 bin TL vermeye gerek yok. Üst modeller biraz indirime girip 55 ve altına inerse bakılabilir. Aksi takdirde ekstra para vermeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Neyse diğer önerilere geçelim.

İsterseniz soğutucu olarak @SHERLOCKED'un dediği gibi Trinity performance alabilirsiniz.

Çok teşekkürler. Gece hepsine detaylıca bakacağım.

Evet haklısınız maalesef ürünleri test edemiyorum ancak iade durumunda en az dert yaşamak için ürünleri Amazon'dan aldım. Eğer diğer ürünleri almam uzun sürerse dediğiniz gibi bir şekilde test etmem lazım uyardığınız için teşekkürler. Size de hayırlı olsun.

Bende aynı şekilde biraz fazla verip hava soğutucu ve RAM hariç hepsini Amazon'dan almıştım. RAM'i de alacaktım da Amazon'un filtrelemesi çok kötü öncesinde görmemiştim sonradan fark ettim neyse elime ulaştı bir sorun yaşamadım.

Çoğu şeyi Amazon'dan aldığım için Amazon'un tercih ettiği kargocu ile de artık akraba olma seviyesine geldik akrabalarımdan çok onu görüyorum fiyati yüksek şeyleri alırken yine Amazon gönderici olunca daha iyi oluyor :D

@hunseus, bu arada ilginç bir şeyde oldu; ekran kartının dış kutusu önceden açılmıştı artık Amazon depoda mı böyle yaptı yoksa yolda biri mi açtı bilmiyorum onun haricinde üründe bir sorun olmadı. (satıcı ve gönderici Amazon)

Ürünü kargodan alırken bunlara da dikkat et ben eve geçtiğimde fark ettim.

Kart olarak ikisinden birini seçebilirsin. Bence aynı GPU için ekstra 5-10 bin TL vermeye gerek yok. Üst modeller biraz indirime girip 55 ve altına inerse bakılabilir. Aksi takdirde ekstra para vermeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Neyse diğer önerilere geçelim.

İsterseniz soğutucu olarak @SHERLOCKED'un dediği gibi Trinity performance alabilirsiniz.

İki ekran kartının da yorumları güzel gözüküyor öneriniz için teşekkürler. İndirime girer mi diye bakmam gereken üst modelleri de söyleyebilir misiniz?
Kasa güzel duruyor ancak gelen fanlar yeterli olur mu, ekstra fan almam gerekiyor mu?
Sıvı soğutucu için iki ürünü de araştırmam lazım performans olarak aynı gibi duruyorlar ama daha sessiz çalışanı direkt alacağım.
PSU yanlış bakmadıysam b tier olarak gözüküyor üst model için biraz daha fazla para verebilirim.
Önerileriniz için teşekkürler.

Kasa ve PSU için farklı öneriniz var mı?

Gaming gecesinden 49.000 TL'ye Colorful RTX 5070 Ti aldım artık sıra diğer parçalarda :tamamdır:

Son düzenleme: