Merhaba. Ben yeni alacağım sistem için alacağım ekran kartımı seçemedim. Seçemememin 2 sebebi var:

• Ekran kartının rengi.
  • Ekran kartının modeli.

RTX 5070, RX 9070XT ve RTX 5070 Ti almayı düşünüyorum. Beyaz bir sistem istiyorum aslında ama beyaz renkliler diğerlerine göre daha pahalı. Sizce ne yapmalıyım?

5070 Ti en iyidir ama 9070 XT tercih ettim ben nedeni de şu: CUDA çekirdeğine ihtiyacım yok oyun oynuyorum sadece senin varsa NVIDIA al. Oyun performansları hemen hemen aynı 5070 geri biraz onu pek önermem. Driverlar artık kötü değil, NVIDIA'nın da pek çok sorun yaşadığını da söylemekte fayda var.

İyi ama 70 Ti daha iyi.

Merhaba. Ben yeni alacağım sistem için alacağım ekran kartımı seçemedim. Seçemememin 2 sebebi var:

• Ekran kartının rengi.
  • Ekran kartının modeli.

RTX 5070, RX 9070XT ve RTX 5070 Ti almayı düşünüyorum. Beyaz bir sistem istiyorum aslında ama beyaz renkliler diğerlerine göre daha pahalı. Sizce ne yapmalıyım?
5070 Tİ %5>9070 XT %20>5070

Önerim Paranız Var İse 5070 Tİ Alın Üzmez

Düşülür. CUDA ihtiyacı yoksa NVIDIA'nın bir anlamı yok.
FSR 4 desteği yaygın olsa katılırdım ama buna katılmıyorum. DLSS 4'ün gelmediği oyun kalmadı, destek olmasa bile sürücüden açabiliyorsun. AMD rezilliği çekmek yerine az daha verip 5070 Ti almak en mantıklısı ama gidip de 45 bin verilmemeli, 38 binlere kadar düşüyor.

FSR 4 desteği yaygın olsa katılırdım ama buna katılmıyorum. DLSS 4'ün gelmediği oyun kalmadı, destek olmasa bile sürücüden açabiliyorsun. AMD rezilliği çekmek yerine az daha verip 5070 Ti almak en mantıklısı.

Optiscaler ile pek çok oyuna koyabiliyorsunuz. Eminim ki yaygınlaşacaktır en çok satan kartlardan birisi 9070 XT.

FSR 4 desteği yaygın olsa katılırdım ama buna katılmıyorum. DLSS 4'ün gelmediği oyun kalmadı, destek olmasa bile sürücüden açabiliyorsun. AMD rezilliği çekmek yerine az daha verip 5070 Ti almak en mantıklısı.
FSR 4'te Sürücüden Açılabiliyor Fanboyluk Yapmanın Mantığı Yok İkiside Çok Kaliteli Kart

Yayın Konusundada Biraz daha avantajlı NVIDIA ama 5070 Ti ve 9070 XT ayrı Bir Klasman ikisi de Çok Kaliteli Kartlar

Yayın yapıyorsa tabii NVIDIA alsın. Ona da CUDA lazım.

FSR 4'te Sürücüden Açılabiliyor Fanboyluk Yapmanın Mantığı Yok ikisi de Çok Kaliteli Kart

Aynen. Son yorumum şu olacak: CUDA gerektiren şeyler yapıyorsa NVIDIA, yapmıyorsa AMD. Bu kadar.