Favori trollüm. Bilmeden iyi sallamış.Hahaha AMD'de yaşanan RAM sorunlarını AMD bildiğiniz RAM seçiyor ve ısınma sorununu hatırlatırım. Intel'de tek bir RAM takıyorsun ve unutuyorsun. Ayrıca AMD'den daha az ısınıyor. AMD sorunlu ve ısınan işlemciler üretiyordu hala daha öyle azıcık dahi yok gidememiş. Böyle bir sorunlu platformu kullanacaksanız siz bilirsiniz. Bana bilgisiz diyenin savunduğu fimaya bak sorunlu AMDŞimdi söyle bana hangimizin bilgi seviyesi yerlerde?
Girmek zorunda mı? O pazarı AMD'ye bırakmış olmasın? Yoksa tekel davalarıyla uğraşacaktır.
Ne güzel işte açıklar kapandı? Ayrıca konuyu çarpıtma aynı sorun AMD'de vardı.
Evet AMD'yi sevmiyorum. Isınan AMD ile sana mutluluklar. SATA sürücüleri sorunsuz.
Asıl sizinki nasıl bir fanboyluk? Bu AMD'ye karşı nasıl bir sevgidir ki daha kötü olmasına rağmen, daha fazla ısınmasına rağmen, RAM sorunu olmasına rağmen AMD'yi inatla savunuyorsunuz? Siz beni de geçmişsiniz. Ayrı bir boyuttasınız.Evet sıraladım. Çünkü bunlar benim AMD ile yaşadığım sorunlar. AMD sorunlu bir GPU üreticisi. NVIDIA'ya geçtim rahat ettim. Ne WattMan hatası kaldı ne de sorun yaşadığımda sorun oyun da mı yoksa sürücüde mi diye düşünmek çünkü biliyorum ki NVIDIA'nın sürücüleri sorunsuz. HSsn'nin dediğini oku. Güzel psikoloji mi görürüz.
Hala gelmiş bana fanboy filan diyor. Ben bu sorunları yaşadım.
Helal olsun.
En doğrusunu yaptı.
Ohoo hocam onu kim bekler. NVIDIA gibi sorunsuz sürücüler yapan bir firma varken.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 36000
Son olaylardan gram haberin yok.NVIDIA gibi sorunsuz sürücüler yapan bir firma varken.
Siz AMD'de sorun yaşadınız diye AMD kötü olmuyor. Evet NVIDIA'ya göre hala kötü ama bu 5070 yerine 9070 XT aldırmayacak kadar değil. AMD kartlarda sorun yaşayanları dinleyip mesajlarını örnek gösteriyorsunuz. E o zaman neden NVIDIA kartlarda sorun yaşayanları görmezden geliyorsunuz? He onlar karttan değil sistemden değil mi?HSsn'nin dediğini oku. Güzel psikoloji mi görürüz.Hala gelmiş bana fanboy filan diyor. Ben bu sorunları yaşadım.
Iyi de ben zaten para ekle 5070 Ti al dedim. Alinti yaptigin entri sadece olasiliktan bahsediyor. Al demiyorum ki. Gecmiste bu tur surucu guncellemeleriile AMD kartlarin performanslari artmisti, aklima o geldi yalnizca.Hahaha AMD'de yaşanan RAM sorunlarını AMD bildiğiniz RAM seçiyor ve ısınma sorununu hatırlatırım. Intel'de tek bir RAM takıyorsun ve unutuyorsun. Ayrıca AMD'den daha az ısınıyor. AMD sorunlu ve ısınan işlemciler üretiyordu hala daha öyle azıcık dahi yok gidememiş. Böyle bir sorunlu platformu kullanacaksanız siz bilirsiniz. Bana bilgisiz diyenin savunduğu fimaya bak sorunlu AMDŞimdi söyle bana hangimizin bilgi seviyesi yerlerde?
Girmek zorunda mı? O pazarı AMD'ye bırakmış olmasın? Yoksa tekel davalarıyla uğraşacaktır.
Evet AMD'yi sevmiyorum. Isınan AMD ile sana mutluluklar. SATA sürücüleri sorunsuz.
Asıl sizinki nasıl bir fanboyluk? Bu AMD'ye karşı nasıl bir sevgidir ki daha kötü olmasına rağmen, daha fazla ısınmasına rağmen, RAM sorunu olmasına rağmen AMD'yi inatla savunuyorsunuz? Siz beni de geçmişsiniz. Ayrı bir boyuttasınız.Evet sıraladım. Çünkü bunlar benim AMD ile yaşadığım sorunlar. AMD sorunlu bir GPU üreticisi. NVIDIA'ya geçtim rahat ettim. Ne WattMan hatası kaldı ne de sorun yaşadığımda sorun oyun da mı yoksa sürücüde mi diye düşünmek çünkü biliyorum ki NVIDIA'nın sürücüleri sorunsuz. HSsn'nin dediğini oku. Güzel psikoloji mi görürüz.
Helal olsun.
En doğrusunu yaptı.
Ohoo hocam onu kim bekler. NVIDIA gibi sorunsuz sürücüler yapan bir firma varken.
deadfellow
Üstün
Bak hala gram bilgin yok sana ısı transferi dersi mi vereyim?Hahaha AMD'de yaşanan RAM sorunlarını AMD bildiğiniz RAM seçiyor ve ısınma sorununu hatırlatırım. Intel'de tek bir RAM takıyorsun ve unutuyorsun. Ayrıca AMD'den daha az ısınıyor. AMD sorunlu ve ısınan işlemciler üretiyordu hala daha öyle azıcık dahi yok gidememiş. Böyle bir sorunlu platformu kullanacaksanız siz bilirsiniz. Bana bilgisiz diyenin savunduğu fimaya bak sorunlu AMDŞimdi söyle bana hangimizin bilgi seviyesi yerlerde?
Helal olsun.
En doğrusunu yaptı.
71mm^2 mi daha büyük yoksa 257mm^2 mi daha büyük? 1mm mi daha kalın yoksa 3.7mm mi daha kalın?
71mm^2'de üretilen 142W ısı için 85 derece mi daha iyi yoksa 257mm^2'de üretilen 255W ısı için 105 derece mi daha iyi?
Ayrıca mimari hakkında da gram bilgin olduğunu sanmıyorum gene bomboş yorumlar yapıyorsun. Bilinçsiz bir kullanıcıysan sorun yaşamaya mahkumsun zaten
barlastheking2
Çalışkan
9070 XT genel olarak daha iyi ama 5070 Ti olursa yine 9070 XT tercih ederdim, ama nesil farkı olsa bile 7900XTX de iyi bir seçim (biraz pahalı ama) Bu iki kart bazı benchmarklarda 5080 ile yarısabiliyor ama yinede 9070 XT.
Toplam satış hacmine bakarsak tekel olan Nvidia ve başı sürekli belaya giren de Nvidia? Üstelik konsollara ürün yapmamasına rağmen...Girmek zorunda mı? O pazarı AMD'ye bırakmış olmasın? Yoksa tekel davalarıyla uğraşacaktır.
Ne çok AMD-Nvidia fanboyu var mış arkadaş. Biri bana AKP'li der, diğeri AMD fanboyu der. Bir başkası pazar payına bakmadan tekel davası der.
Siz takım tutar gibi firma savunmaya devam edin. Alışıksınız kanzi...
DarthVader
Başarılı
Evet AMD ısınıyor. 9850X 3D ile intel'in en son çıkan Intel Core Ultra 9 285K ile bir karşılaştırma yapılırsa sonuçlara göre fikrimi değiştirebilirim. Isınmıyorsa karşılaştırma sunda görelim.Fena boş yapmışsın. "AMD ısınıyor" dedin ve bilgi seviyeni gösterdin tebrik ederim.
Ben AMD ile yaşadığım sorunları söyledim. Bir de bilmeden sallamış diyorsun.
Anlat bakalım. Neymiş son olaylar?
Nvidia kullananlar DLSS açınca uçuyorlar ama haberin var mı?Siz AMD'de sorun yaşadınız diye AMD kötü olmuyor. Evet NVIDIA'ya göre hala kötü ama bu 5070 yerine 9070 XT aldırmayacak kadar değil. AMD kartlarda sorun yaşayanları dinleyip mesajlarını örnek gösteriyorsunuz. E o zaman neden NVIDIA kartlarda sorun yaşayanları görmezden geliyorsunuz? He onlar karttan değil sistemden değil mi?![]()
Ben o kadar detaya inmiyorum. Ben FPS'ye bakarım. Bu konuda Nvidia önde. Özellikle DLSS açınca.Bak hala gram bilgin yok sana ısı transferi dersi mi vereyim?
71mm^2 mi daha büyük yoksa 257mm^2 mi daha büyük? 1mm mi daha kalın yoksa 3.7mm mi daha kalın?
71mm^2'de üretilen 142W ısı için 85 derece mi daha iyi yoksa 257mm^2'de üretilen 255W ısı için 105 derece mi daha iyi?
Ayrıca mimari hakkında da gram bilgin olduğunu sanmıyorum gene bomboş yorumlar yapıyorsun. Bilinçsiz bir kullanıcıysan sorun yaşamaya mahkumsun zaten![]()
Ben sadece yaşadığım olaylardan bahsediyorum. Fikrimizi de mi söylemeyelim?Siz takım tutar gibi firma savunmaya devam edin. Alışıksınız kanzi...
- Makaleler
- 17
Tamamdır sen git Intel'in ile çökme sorunları ve Nvidia'n ile soket yanma sorunları yaşa, millet en ufak laf söyleyince karşı tarafa çamur at. Tamam ya suç bizde, tamamdır "Intel sorunsuz", "DLSS = FPS uçuran teknoloji", "Nvidia = sorunsuz ekran kartları". Şimdi mutlu musun duymak istediğin söylenince?Evet AMD ısınıyor. 9850X 3D ile intel'in en son çıkan Intel Core Ultra 9 285K ile bir karşılaştırma yapılırsa sonuçlara göre fikrimi değiştirebilirim. Isınmıyorsa karşılaştırma sunda görelim.
Ben AMD ile yaşadığım sorunları söyledim. Bir de bilmeden sallamış diyorsun.
Anlat bakalım. Neymiş son olaylar?
Nvidia kullananlar DLSS açınca uçuyorlar ama haberin var mı?
Ben o kadar detaya inmiyorum. Ben FPS'ye bakarım. Bu konuda Nvidia önde. Özellikle DLSS açınca.
Ben sadece yaşadığım olaylardan bahsediyorum. Fikrimizi de mi söylemeyelim?
DarthVader
Başarılı
Evet mutluyum.Tamamdır sen git Intel'in ile çökme sorunları ve Nvidia'n ile soket yanma sorunları yaşa, millet en ufak laf söyleyince karşı tarafa çamur at. Tamam ya suç bizde, tamamdır "Intel sorunsuz", "DLSS = FPS uçuran teknoloji", "Nvidia = sorunsuz ekran kartları". Şimdi mutlu musun duymak istediğin söylenince?
- Makaleler
- 17
Tamamdır, iyi günler. Sizinle daha fazla tartışmayı mantıklı bulmuyorum çünkü şartlanmış beyni ikna etmenin imkansız olduğunu biliyorum.