Bundan sonrasında sorun olacağını sanmıyorum. RTP hata verirdi öyle olsaydı, oyunlarda da sorun yok demiştiniz sanırım. BT ve Wi-Fi'den hangisine ihtiyaç varsa BT Only şeklinde onu aç. Amca da videosunda bahsetti, AM5'te 1 anakart yazılımları, 2 Wi-Fi/BT modülü kaynaklı Drop'lar da yaygın. O da sonrasında sorun teşkil etmesin diye önerdim. HD Audio dahi kapatıyorum, o kadar takığım. AM5 nereden ne çıkaracağı belli olmuyor. Konu MSI olunca her şey mümkün zaten. 1 hafta içinde iade ettim senin kartı ben. Sen iyi dayanmışsın. Manuel ayarlanmasaydı anakartı değişip ASUS alman gerecekti. Manuel de kimse ayarlatamaz sana hiçbir forumda, bilen adam yok çünkü. Hepsine neredeyse ben öğrettim. Benim de danıştığım birkaç kişi vardı, onların da geri dönmesi mümkün değil. Kalıcı terk ettiler. Birkaçı dönse dahi bu denli uğraşmayacaktır, konular maksimum birkaç sayfa ve yazılan cevaplar birkaç satırdan ibaret. Normalde uğraşılacak iş değil ama denk geldiğimize sevindim. Sorunsuz kullanman dileğiyle bundan sonrasında.
15 sayfa konu oldu, EXPO ayarlarının başladığı andan itibaren. Çünkü sorunun çözümü o. ASUS anakart olsaydı çözüme dahi gerek kalmayacaktı. MSI'de net şekilde problem var.
@crystallreed sorunu seninkiyle %95 benzerlik gösteriyor, belki ekran kartını yazılımdan gözlese onda da aynı problem mevcuttu. Onda ASUS ve Hynix modüllere geçiş sonrası senin sıkıntı düzeldi. Sende zaten hali hazırda Hynix vardı, aradaki tek engel MSI'di. Onu da çözebildik.
Manuel ayarlanması gerekiyor yani, düz EXPO AM5 ve MSI'de yemez. 10 kullanıcıdan 5'i sorunlu. Hynix olduğu halde böyleyse Micron'u sen düşün.