Konuya biraz göz attım, oyunlarda ve sistem yüke binince kasma yok anladığım kadarıyla, sadece mouse tarafında var yanlış anlamadıysam. Dediğiniz gibi hocam kablolu mouse ile bir deneme yapması lazım arkadaşın, kabloluda sorun yaşanmazsa; kablosuz mouse için Denetim Masası'ndan hız hayarı var 2 tane onları yapar çözülür, USB port 3.0 ya da 2.0 fark ediyor kablosuz da, genelde 3.0 kısmı sorun çıkartıyor bir de kullandığı kablosuzun alıcı dongle ve modele bakarız aynı sorunu başka yaşayan var mı? Çözülmez ise adım adım baştan başlamak gerek temiz kurulumdan kasa arkası USB porttan.
@Ayhan Dönmez.
- ekran kartında fiziki donanımsal bir arıza olduğunuda düşünmüyorum.
- gpu kart devresi sıkıntılı olsa gün içinde üç dört tane mavi ekran alırsın.
- nvıdıa denetim masası ayarıyla bios da biri birini zorlayan ayar mı onada bakarı.
- yazılamsal ince detay da çok da, bir yerde bi bug var.
- kablolu mouse ile bi deneyin de, iki sayfa not çıkartırım ben bu duruma kendime, notlardan eleye eleye gider buluruz o kaçağı.
- nvidia denetim masası çözünürlük ayarını ölçeklendirme ayarını ve 3d ayarlarının ekran görüntüsünü yüklermisin, sadece kablolu kullanmadım deneyip geri dönüş yaparsınız die cevap yazmışsın ayhan hocama, o mesajı düzenleyip ekran görüntülerini otaya yükle de extra cevap sayfası uzamasın konu
@STama