RTX 5080 Ekran kartı alınır mı?

Bayağı bir zorluyor ekran kartsızlık hocam diğerinde 24 GB olacak şu anki satın aldığımda 16 GB olacak başka diğer özellikleri hepsi aynı olacak diyorlar doğru mu?

Güç artışı %10-20 daha fazla olur ama ben %10 falan olacağını düşünüyorum çünkü 3GB VRAM modülleri pahalı olduğundan güçte çok artışa gideceklerini düşünmüyorum.

Bence aldığını iptal etmeyip kullan. İmkanın olursa 5080 satıp, süper alırsın. Kendini bu kadar üzdüğüne değmez. Al güle güle kullan ve oyna.

1 aya yakın oled monitör, 9800x3d almaya karar verdim, şimdi ise bir süre aynı sistemle devam edip sonra alma kararı aldım. Ama giden hep boş saatlerim oldu. Kendini kasma bence ve gelince güle güle kullan.

Bence aldığını iptal etmeyip kullan. İmkanın olursa 5080 satıp, süper alırsın. Kendini bu kadar üzdüğüne değmez. Al güle güle kullan ve oyna.

1 aya yakın oled monitör, 9800x3d almaya karar verdim, şimdi ise bir süre aynı sistemle devam edip sonra alma kararı aldım. Ama giden hep boş saatlerim oldu. Kendini kasma bence ve gelince güle güle kullan.
Maalesef iptal ettim hocam iyice düşünüp yeniden sipariş veririm veya super modelini beklerim kararsızım.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt