Tachyon 1 DPC 10-Layer, şansımı denerdim. Satıcı Sinerji ise problem olabilir, dikkatli olun. Kargocudan itibaren video kaydı başlasın, prodüksiyon şimdiden hazırla. 30 dakika video kaydı ancak Sinerji tatmin edebilir. İade/değişim vs. denk gelmesin, kargo zararı tutanak tuttur. 21K'ya o kart bedava, bakmak lazım. Amazon satıcılıysa da aynı prosedürleri tekrarla.
Satıcı direkt Amazon.

Tachyon'da 1.65V kilidi var, çocuk kilidi gibi bir şey. VSOC 1.3 limiti var ama Bug ile açılıyor, LN2 Jumper varsa onunla da açılır. Overclock.net'te takip edin, X870 Tachyon Thread var. Orada XOC BIOS, Chew ve OC Beer tarafından paylaşılıyor.

Vallahi işte stok sayısı az görünüyor, Al-Satçılar süpürür bunları hızlı karar vermek şart.

Parasız genç olsam sağdan soldan 21.500TL para bulur bunu 35Bin'e sarı siteye koyardım. En kötü yandım bittim Allah desen 30 tiko para peşin gider. Paradan para kazanmak için birebir fırsat ürünü de işte ihtiyacı olan alsın böyle ucuz ürünleri.

Valla işte stok sayısı az görünüyor, Al-Satçılar süpürür bunları hızlı karar vermek şart.

Bu kartta uzun süredir 15-16 stok var, niye tükenmedi anlamadım. Sanırım Nebi gerekli reklamı yapamadı. Force reklamı yaptığında tükenmişti. Millet daha 1 DPC 10-Layer kartların önemini tam kavrayamamış da olabilir.

Bu kartta uzun süredir 15-16 stok var, niye tükenmedi anlamadım. Sanırım Nebi gerekli reklamı yapamadı. Force reklamı yaptığında tükenmişti. Millet daha 1 DPC 10-Layer kartların önemini tam kavrayamamış da olabilir.

Newegg ABD işte 600 dolar. Bedava, bunun reklamına ihtiyacı yok böyle gariplikler görürseniz kaçırmamanız gerek.

Newegg ABD işte 600 dolar. Bedava, bunun reklamına ihtiyacı yok böyle gariplikler görürseniz kaçırmamanız gerek.

Doğru, @ggbye 'e sevdiremedik bu kartı. İlla Apex ile CL26 1.4V kit alacak. Altını kabul etmiyor.

Voltaj yükseltmeyi sevmiyor o çip yıpranır diye, bellek krizi olmasa basacağından eminim.

Bana yok mu bellek krizi? Voltaj vermeyen ya da vermeye korkan gitsin kumda oynasın, başka bir şey demiyorum.

1779017309404.webp

1779017330232.webp

1779017364991.webp

Bulamaz hocam daha o kitleri bu saatten sonra. Çok sınırlı sayıda geldi. Muhtemelen ülkede 10-20 kişide var en fazla.

Var da adamlar gelip bu foruma konu açtı, MSI B650 Gaming Plus kartında 4800 CL40 kullanıyordu 1.4V CL26 kiti. Fazla söze gerek var mı? Bizim kitlerle bari takas etselerdi, ona da yanaşmadılar. Kit 150K şu anda, adamın anakart 5K.