ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Ayhan hocam özellikle size soracağım müsaitseniz. 5080 geldi ve taktım. Alelacele bir UV yapmak durumunda kaldım dışarı çıktım ama. Stok halde 340W çekip %70-72 fanda çalışıyorken 875 mv değerinde ve VRAM'lere direkt +3000 MHz verdim. Ekran görüntülü paylaşıyorum iyi mi böyle? GPU-Z'den kontrol ettim ve %77 TDP kullanıyordu. Stok hal ile aynı FPS değerini alırken fanı %40 düşürdüm ve aynı FPS. VRAM sıcaklığı da 77 dereceydi en son baktığım bilgiye göre 95 dereceye kadar güvenli. Artifact veya frametime drop var mı bakmadım ama yok gibiydi. Quake RTX açık haldeydi. @Ayhan Dönmez
Ayrıca çok garip bir şekilde kartı taktım ve vidayı sıkarken slota çıt etti korktum sonra söktüm Allah'tan PCI-e soketinde vs. bir sıkıntı gözükmüyordu.
Ekstra not: Kasa fanları da ekstra sessiz. Yoksa lancool 216 piyasada halen en iyi soğutan kasalardan ama ses sevmediğimden olabildiğince kıstım. BIOS'tan kasa fanları dahil olmak üzere.
Ayrıca çok garip bir şekilde kartı taktım ve vidayı sıkarken slota çıt etti korktum sonra söktüm Allah'tan PCI-e soketinde vs. bir sıkıntı gözükmüyordu.
Ekstra not: Kasa fanları da ekstra sessiz. Yoksa lancool 216 piyasada halen en iyi soğutan kasalardan ama ses sevmediğimden olabildiğince kıstım. BIOS'tan kasa fanları dahil olmak üzere.
Son düzenleyen: Moderatör: