Rufus vs Mediacreate

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BLACKWATERH
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 249
  • Etiketler Etiketler
    rufus

BLACKWATERH

Çalışkan
Arkadaşlar Rufus güvenilir mi? Hadi güvenilir olsa neden bunu ücretsiz yapıyor? En sağlıklı Mediacreate mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rufus açık kaynak kodlu. Güvenilirdir. Rahatça kullanabilirsiniz.

ISO yazdırırken sunduğu gereksinim kaldırma seçenekleri vs. çok iş görüyor. ISO'yu hızlı bir şekilde yazdırıyor. Media Creation Tool biraz ağır yüklüyor.

Son düzenleme:
Bir programın ücretsiz olması, onun güvenilirlik açısından tehdit oluşturacağı anlamına gelmez. Pek çok temel uygulama, ücretsiz olarak indirilebiliyor zaten, bu mantıkla hepsini sorgulamamız gerek. Burada önemli olan husus, doğru linkten doğru programı indirmek.

Şu siteden indiriyorum https://rufus.ie/tr/ burası mıdır

Performans açısından fark eder mi

Hangi siteden indirilmelidir

Son düzenleme:
Rufus açık kaynak ve eğer Windows ISO'su yazdıracaksan Rufus en iyi yazdırma uygulaması. Linux kuracaksan Ventoy öneririm ama. Ventoydan'da Windows ISO'su çok iyi yazdırılıyor ama Rufus bir adım daha önde.

Ben birkaç defa Rufus'un son sürümünü kullandığım için ve Rufus'ta bazı özelleştirmeler yaptığım için Windows kurulumunda sorun yaşamıştım. O nedenle Rufus'a kanım çok kaynamadı ama idare eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…