BLACKWATERH

Çalışkan
Arkadaşlar Rufus güvenilir mi? Hadi güvenilir olsa neden bunu ücretsiz yapıyor? En sağlıklı Mediacreate mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rufus açık kaynak kodlu. Güvenilirdir. Rahatça kullanabilirsiniz.

ISO yazdırırken sunduğu gereksinim kaldırma seçenekleri vs. çok iş görüyor. ISO'yu hızlı bir şekilde yazdırıyor. Media Creation Tool biraz ağır yüklüyor.

Son düzenleme:
Bir programın ücretsiz olması, onun güvenilirlik açısından tehdit oluşturacağı anlamına gelmez. Pek çok temel uygulama, ücretsiz olarak indirilebiliyor zaten, bu mantıkla hepsini sorgulamamız gerek. Burada önemli olan husus, doğru linkten doğru programı indirmek.

Bir programın ücretsiz olması, onun güvenilirlik açısından tehdit oluşturacağı anlamına gelmez. Pek çok temel uygulama, ücretsiz olarak indirilebiliyor zaten, bu mantıkla hepsini sorgulamamız gerek. Burada önemli olan husus, doğru linkten doğru programı indirmek.
Şu siteden indiriyorum https://rufus.ie/tr/ burası mıdır

Rufus açık kaynak kodlu, güvenilir bir yazılım. Herkes bizdeki gibi karın tokluğuna yaşamadığı için hobi olarak böyle işlere imza atabiliyor.

Bizde de örnekleri var tabi:

Performans açısından fark eder mi

Rufus açık kaynak kodlu, güvenilir bir yazılım. Herkes bizdeki gibi karın tokluğuna yaşamadığı için hobi olarak böyle işlere imza atabiliyor.

Bizde de örnekleri var tabi:

Hangi siteden indirilmelidir

Son düzenleme:
Ben birkaç defa Rufus'un son sürümünü kullandığım için ve Rufus'ta bazı özelleştirmeler yaptığım için Windows kurulumunda sorun yaşamıştım. O nedenle Rufus'a kanım çok kaynamadı ama idare eder.