Rusya LGBT'yi resmi olarak terörizm olarak tanımladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NightWist
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 59
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    rusya
Tamam özgürlük var, herkes istediği gibi yaşayabilir ama bu da fazla. Eşcinsel olduğunu bağıra bağıra söylemez insan.

Konuya yanıt olarak gönderilen yorumları okudum. Hayal kırıklığına uğradığımı söyleyebilirim.

Son düzenleme:
LGBT bir oluşumdur arkadaşlar. Çoğu insan aradaki bu farkı gözetmeden söylüyor, ancak kastettikleri genellikle eş cinsel bireyler veya cinsel yönelimler değil. LGBT oluşumu.

LGBT maalesef toksik bir oluşum. Bu oluşumu yaratmaktaki amaç da zaten birbiri ile alakasız grupları bir araya getirmek ve onlara toplu bir şekilde düşman seçtirmek. Yahu iki ayrı dünya olan "gay" ve "trans" bireylerin aynı çatıda olması mantıklı mı sizce? Yetmiyormuş gibi buna günümüzün feminizmini de dahil etmeye çalışıyorlar ki al birini vur ötekine.

Benim kendi halinde yaşayan bireylere bir lafım yok. Ancak LGBT denen oluşum, küçük çocuklar üzerinde değişimler yapılmasına göz yuman bir oluşum. Sanıldığı kadar masum değil.

Rus devletinin bu yaklaşımını doğru buluyorum. Ancak kendi halindeki bireylere müdahale etmemeleri konusunda ince bir ayar çekmek zorundalar.

Gayet haklı bir karar. Adamlar protesto adı altında ortalığı yıkıyorlar.

Belki aşırı fazla kaçmış olsa da oldukça doğru bir karar. Bu LGBT saçmalıktan ötesi değil sonuçta. Neyin yürüyüşünü yapıyorlar anlamış değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…