Detaylar
Kim cevapladı?Benim de demek istediğim oydu. Özgürlük özgürlük deyip duruyorlar da kendileri milletin özgürlüğünü kısıtlıyor.
İnsanlar son zamanlarda bu duruma tepki gösteriyorlar zaten. Filmler özellikle IMDB üzerinden rezalet puanlar alıyorlar bu sayede. Ancak gişede başarısız olmadıkları sürece değiştirmezler tabii. Bu arada filmlerde eş cinsel karakterler olmasına karşı değilim. Karşı olduğum şey bu karakterlerin hikayeyle alakası olmamasına rağmen birdenbire olaya dahil olmaları. Böyle olunca sırf şov için yapıldığı aşırı belli oluyor.
- Makaleler
- 1
Asıl doğru soru budur. Bilim dünyasında toz bile olmayan kişiler bilimsel konularda adeta bir aslan kesilmemeli.
losxy0
Yetkin
Bazen yaptıkları eylemleri ben de terörizm olarak görüyorum. Kamu sağlığını ve huzurunu kaçıran çok fazla insan var özgürlük adı altında. Bakalım Türkiye'de böyle bir şey olacak mı?
Kaynak:
![]()
Rusya, LGBT hareketini terörist listesine aldı
Rusya, LGBT hareketini terörist ve aşırılıkçılar listesine dahil etti. - Anadolu Ajansıwww.aa.com.tr
![]()
Rusya LGBTİ+ hareketini terör örgütleri listesine ekledi
Putin yönetimi, LGBTİ+ hareketini terör örgütleri listesine ekledi. Rusya saha önce LGBTİ+ "propagandasını" yasaklamıştı.www.ntv.com.tr
İmparator. Dünyada 2 cinsiyet vardır diğerleri uydurma.
Keşke aynısı Türkiye'de olsa.
Başkalarına zararı olanlara ceza verilsin. Tamam on da sorun olmaz. Ama suçsuz olanlara da terörist demek yanlış. Genelleme yapmaları doğru değil. Başkasının özgürlüğüne karışan yarın gelir sizin özgürlüğünüze de karışır. Çünkü baştan tepki göstermezsen rahatça yapar istediğini. Tepki göstereceksin ki senin özgürlüğüne de başkasının özgürlüğüne de karışamaz hiç kimse. Bizim millet diktatör seviyor. Halimiz bu yüzden böyle kötü.
Son düzenleme: