Oyle maalesef. Pride yuruyusleri cidden rezalet, ama baskalarina zarari dokunmadan eş cinsel olanlara bir sey denilmesini dogru bulmuyorum.Özellikle Türkiye'de çok fazla var. Eş cinsel yürüyüşü altında terörizm yapılıyor. Bunu ne zaman söylesem linç ediliyorum homofobik denilerek.
Hiçbir zaman özgürlük istiyorum diye bir ifade kullanmadım, zaten kimse tam olarak özgür olamaz, kural var nizam var. Siz özgürlüğü sokakta çıplak dolaşabilmek ortalık yerde cinsel ilişkiye girebilmeyi, saçma sapan dini inançları sokakta bağıra bağıra yaymaya çalışmak, bilimsel olarak iki cinsiyet olmasına rağmen ve yine bilimsel olarak hasta insanların bu iki cinsiyet dışında cinsiyet olduğunu iddia etme, sokakta bunun için yürüyüşe çıkıp da ortalığın içine etmek zannediyorsunuz.
Bilimsel olarak eş cinsellik bir hastalık değil. Gayet normal bir durum yani. Saçma sapan dini inançlar derken? Hani ne oldu İslam hoşgörü dini falandı? Senin dinin sadece sana mantıklı, inanmayanlar için son derece mantıksız onu da söylemiş olayım. İnsanlar yürüyüş yapmak konusunda özgürler, yasalar bunu engellemiyor. AKP medyası sadece sorun çıkaran kısmı gösteriyor, oysaki yüz binlerce insan orada normal bir şekilde kendini hakkını savunuyor. Ayrıca sokakta çıplak dolaşmak veya sokakta cinsel ilişkiye girmek gibi şeyleri savunmadım. Dediğim gibi bir gün senin özgürlüğün tehlikeye girerse sakın ağlama, başkalarının özgürlüğü tehlikeye girerken sustun çünkü.
Zamanı gelince habere yapacak gazetici bile kalmayacak. Hâlâ özgürlük kısıtlamasını savunuyor şaka gibi. Bugün LGBT'yi yasaklayan ertesi gün gelir senin yaşamınıda kısıtlar. Hatta çok sevdiğin dinini bile yaşatmaz sana.
Bilimsel olarak eş cinsellik bir hastalık değil. Gayet normal bir durum yani. Saçma sapan dini inançlar derken? Hani ne oldu İslam hoşgörü dini falandı? Senin dinin sadece sana mantıklı, inanmayanlar için son derece mantıksız onu da söylemiş olayım. İnsanlar yürüyüş yapmak konusunda özgürler, yasalar bunu engellemiyor. AKP medyası sadece sorun çıkaran kısmı gösteriyor, oysaki yüz binlerce insan orada normal bir şekilde kendini hakkını savunuyor. Ayrıca sokakta çıplak dolaşmak veya sokakta cinsel ilişkiye girmek gibi şeyleri savunmadım. Dediğim gibi bir gün senin özgürlüğün tehlikeye girerse sakın ağlama, başkalarının özgürlüğü tehlikeye girerken sustun çünkü.
Bazen yaptıkları eylemleri ben de terörizm olarak görüyorum. Kamu sağlığını ve huzurunu kaçıran çok fazla insan var özgürlük adı altında. Bakalım Türkiye'de böyle bir şey olacak mı?
Kaynak:
![]()
Rusya, LGBT hareketini terörist listesine aldı
Rusya, LGBT hareketini terörist ve aşırılıkçılar listesine dahil etti. - Anadolu Ajansıwww.aa.com.tr
![]()
Rusya LGBTİ+ hareketini terör örgütleri listesine ekledi
Putin yönetimi, LGBTİ+ hareketini terör örgütleri listesine ekledi. Rusya saha önce LGBTİ+ "propagandasını" yasaklamıştı.www.ntv.com.tr
Normal bir durum falan değil evrende nereye gidersen git bulduğun canlıların hepsi çifttir, ve öyle olacaktır, bunun dışında bir cinsiyet olamaz, giriş giriş veya çıkış çıkış birbirlerine bağlanamaz, akli dengesindee sorun vardır ya yok edilmeli ya da düzeltilmeye çalışılmalı. Bunu normalleştirmek ve ortalık yerde adeta savaş çıkarmak özgürlük değildir. İslam'ı savundugum falanda yok aksine dini inançlara da sallamışım orada.
Benim özgürlüğüm tehlikeye giremez çünkü ben saçma sapan görüşleri, dini olur, cinsiyet olur, ırki olur ya da başka bir görüş olur insanlara dayatmaya çalışmıyorum. Ortalık yerde çatışma çıkartmıyorum firmalara baskı kurup filmlerde oyunlarda diziler de reklamlarda propaganda yapmıyorum, sadece hayatımı yaşıyorum bu yüzden savaş çıkmadığı sürece benim özgürlüğümü bozacak bir etken olmayacak.
Yanlis bilgi; hayvanlarda da escinsellik vardir. Bir konu hakkinda arastirma yapmadan konuşmayın.Normal bir durum falan değil evrende nereye gidersen git bulduğun canlıların hepsi çifttir,
evrimagaci.org
Olabilir. Olay şu: bunun olmasının bilimde de bir karşılığı var. Ben psikolog değilim ancak, bu psikolojik bir rahatsızlıktır. Yazdığımı anlayın önce. Olamaz demedim, olması gerekeni söyledim. Aksi durumun olması, doğru olduğunu göstermez.Yanlis bilgi; hayvanlarda da escinsellik vardir. Bir konu hakkinda arastirma yapmadan konuşmayın.
![]()
Hayvanlarda eşcinsellik var mı? | Soru & Cevap - Evrim Ağacı
Yanlış bilmiyorsam darwine göre eşcinsellik genitigimize kodlanmış bir duygu bu konuyu açıklayacak genis capta anlatabilecek biri varmı? | Soru & Cevapevrimagaci.org