Anlık Rusya.😎

IMG_4827.gif

Kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez.
Ancak özgürlük adı altında cinsiyetsizleştirme faaliyetlerine izin verilmemelidir. En doğru karar.

Doğru.

Cinsel yönelimde problem yok, bunu çıkarları için kullanan dallama harekette problem var.

Özellikle Türkiye'de çok fazla var. Eş cinsel yürüyüşü altında terörizm yapılıyor. Bunu ne zaman söylesem linç ediliyorum homofobik denilerek.

Doğru karar almış. İsteyen istediği tercihte bulunabilir. Ama özgürlük işleri, cinsiyetsizleştirme, boş boş yürüyüşler, dayatmalar, eğitim kurumlarına kadar girmeleri yasaklanmalı bütün LGBT faaliyeteleri yasaklanmalı.

"Özgürlük istiyoruz." diye ağlayan ama özünde faşist kişilikleri olan Türkolar basmış yine konuyu. Türko özgürlük senin neyine birader? Hadi git kısıtlamalı özgürlüğü gerçek özgürlük sanmaya devam et.

Konu içerisinde "iyi olmuş." Tarzı konuşanlar bir gün kendi özgürlükleri "terörizm" olarak görülüp yasaklanırsa ağlamasınlar ama. İğnenin ucu size dokunana dek susarsanız o iğneyi bir daha hiç çıkarmazlar.

"Özgürlük istiyoruz." diye ağlayan ama özünde faşist kişilikleri olan Türkolar basmış yine konuyu. Türko özgürlük senin neyine birader? Hadi git kısıtlamalı özgürlüğü gerçek özgürlük sanmaya devam et.

Konu içerisinde "iyi olmuş." Tarzı konuşanlar bir gün kendi özgürlükleri "terörizm" olarak görülüp yasaklanırsa ağlamasınlar ama. İğnenin ucu size dokunana dek susarsanız o iğneyi bir daha hiç çıkarmazlar.
Hiçbir zaman özgürlük istiyorum diye bir ifade kullanmadım, zaten kimse tam olarak özgür olamaz, kural var nizam var. Siz özgürlüğü sokakta çıplak dolaşabilmek, ortalık yerde cinsel ilişkiye girebilmek, saçma sapan dini inançları sokakta bağıra bağıra yaymaya çalışmak, bilimsel olarak iki cinsiyet olmasına rağmen ve yine bilimsel olarak hasta insanların bu iki cinsiyet dışında cinsiyet olduğunu iddia etmek, sokakta bunun için yürüyüşe çıkıp da ortalığın içine etmek falan zannediyorsunuz.