Normal bir durum falan değil evrende nereye gidersen git bulduğun canlıların hepsi çifttir, ve öyle olacaktır, bunun dışında bir cinsiyet olamaz, giriş giriş veya çıkış çıkış birbirlerine bağlanamaz, akli dengesindee sorun vardır ya yok edilmeli ya da düzeltilmeye çalışılmalı. Bunu normalleştirmek ve ortalık yerde adeta savaş çıkarmak özgürlük değildir. İslam'ı savundugum falanda yok aksine dini inançlara da sallamışım orada.
Benim özgürlüğüm tehlikeye giremez çünkü ben saçma sapan görüşleri, dini olur, cinsiyet olur, ırki olur ya da başka bir görüş olur insanlara dayatmaya çalışmıyorum. Ortalık yerde çatışma çıkartmıyorum firmalara baskı kurup filmlerde oyunlarda diziler de reklamlarda propaganda yapmıyorum, sadece hayatımı yaşıyorum bu yüzden savaş çıkmadığı sürece benim özgürlüğümü bozacak bir etken olmayacak.
Bu nasıl yorum öyle, cehalet akıyor adeta. Doğada tek cinsiyetli olan pek çok tür vardır. İlk önce bunu bir öğren. Sana garip gelen şeyleri yok etmeye veya düzeltmeye çalışmak hiçbir şeyi düzeltemez. Basit Türk düşüncesi işte, yasaklasa çözülür. Aynen dostum çözülür, sen daha çok beklersin.
Senin özgürlüğün pekala tehlikeye girer. İnsanlara şeriatı dayatmaya çalışanlar kim? Eminim cevabını çok iyi biliyorsun. Şöyle bir bakalım tarihe daha önce ne oldu? Kenan Evren darbe sonucu pek çok dini şeyi yasakladı. O zaman nasıl ağladılar biliyorsundur. Peki neden yasaklandı? Şeriat getirmeye çalışıyorlardı çünkü. Ayrıca senin özgürlüğünü bozmaları için sorun çıkarmana hiç gerek yok. Bak bugün HDP gibi terörist partiler nasıl da Türklüğü ayaklar altına alıp milliyetçiliği yasaklamak istiyorlar. Aynı mantık. Sen onlar için eylemlerinle tehdit oluşturmuyor olsan bile onlar seni her zaman bir tehdit olarak görüyorlar. Sen istediğin kadar evinde zararsız şekilde otur, bu ülke düzeni böyle devam ederse o iğne bir gün sana da batacak. Ama işte o zaman bunların hiçbiri haber bile olmayacak tabii.
Olabilir. Olay şu: bunun olmasının bilimde de bir karşılığı var. Ben psikolog değilim ancak, bu psikolojik bir rahatsızlıktır. Yazdığımı anlayın önce. Olamaz demedim, olması gerekeni söyledim. Aksi durumun olması, doğru olduğunu göstermez.
Cahil cesareti bu olsa gerek. Psikolojik olarak da bir rahatsızlık olarak görülmüyor. Önce araştır.
Son düzenleyen: Moderatör: