bugrax1337
Başarılı
%100 kullanımda da durum buOyunda ekran kartı kullanımın %71 olarak gözüküyor ona göre bir güç tüketimi var. Ama FurMark'ta sonuna kadar ekran kartını zorlayıp sürekli %99 çalıştığı için en yüksek güç tüketimine çıkıyor farkı bu.
Hayır değil +olarak msi after burner'dan power limiti de açtım fakat değişen bir şey yok
Normal hocam en ekstrem koşullarda 100W değerine çıkıyor zaten gerek de yok. FPS artacağını düşünüyorsanız pek ihtimal yok zaten en yüksek MHz ve Memory clock değerinde çalışıyor kalanı gereksiz fan ve ısı getirecektir. 267W TDP kartım var o kadar watt çektiği 1-2 oyunun belli sahnelerinde görmüşümdür onun harici hiçbir oyunda o watt değerlerini görmedi mesela.
Şu kısmı biraz da karttan karta değişen bir durumdur ama hocam. Yakın geçmişte ve güncelde 2070S, 3060 Ti kullandım ve 7900XT kullanıyorum, 340W TDP, hiçbir oyunda 336W görmedim daima maksimumlanıyor267W TDP kartım var o kadar watt çektiği 1-2 oyunun belli sahnelerinde görmüşümdür onun harici hiçbir oyunda o watt değerlerini görmedi mesela.
Şu kısmı biraz da karttan karta değişen bir durumdur ama hocam. Yakın geçmişte ve güncelde 2070s, 3060 Ti kullandım ve 7900XT kullanıyorum, 340W TDP, hiçbir oyunda 336W görmedim daima maksimumlanıyoraynı davranışı diğer iki kart da kendi TDP'lerinde gösteriyordu, 5W falan oynuyorlardı en fazla.
Dehşet hocam ya, benim kartta 560W spike gördüm ben. Tüm eve bir fatura geliyor, benim 7900XT'ye ayrı fatura