İlerleyen zamanlarda anakart ve işlemci alabilirim. Şu an tek tek yükseltmeyi planlıyorum.İşlemci almayacaksanız darboğaz yapabilir RX 7600 ile.
Detaylar
Kim cevapladı?Evet hocam.
O zaman problem yok hocam.İlerleyen zamanlarda anakart ve işlemci alabilirim. Şu an tek tek yükseltmeyi planlıyorum.
Şu an RX 7600'ü bir ara alayım yeter. İşlemci yetersiz geldiği zaman onu da yükseltirim.
Cranxiel
Yetkin
- Makaleler
- 5
AMD işlemcilere geçmeni öneririm eğer Intel ile devam edersen iki nesilde bir anakart değiştirmen gerekir. O da malum daha çok masrafa yol açıyor.Şu an RX 7600'ü bir ara alayım yeter. İşlemci yetersiz geldiği zaman onu da yükseltirim.
Teşekkürler.AMD işlemcilere geçmeni öneririm eğer Intel ile devam edersen iki nesilde bir anakart değiştirmen gerekir. O da malum daha çok masrafa yol açıyor.
Atamızın İzinden
Deneyimli
7600 çok daha iyi hocam.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Zaten anladiniz ancak ben de soyleyeyim, baskalari icin iyi olabilir. RX7600 tabii ki daha iyi. Ve bende gelecekte islemci degistirirken AMD'ye yonelmenizi oneririm.
Bütçe artarsa düz 7600 yerine 7600XT veya 4060 öneririm. AMD kartlar VRAM'i NVIDIA'dan fazla tüketiyor. Şu an çıkan her AAA oyun en az 8 GB VRAM tüketiyor. NVIDIA VRAM optimizasyonuyla ucu ucuna kurtarıyor. 8 GB AMD kartlar için aynısını söyleyemeyeceğim.
AMD olması lazım dostum. Linux kullanıyorum. Ve mümkün olduğunca hep Linux kullanmak istiyorum.Bütçe artarsa düz 7600 yerine 7600XT veya 4060 öneririm. AMD kartlar VRAM'i NVIDIA'dan fazla tüketiyor. Şu an çıkan her AAA oyun en az 8 GB VRAM tüketiyor. NVIDIA VRAM optimizasyonuyla ucu ucuna kurtarıyor. 8 GB AMD kartlar için aynısını söyleyemeceğim.
AMD olması lazım dostum. Linux kullanıyorum. Ve mümkün olduğunca hep Linux kullanmak istiyorum.
RX 7600XT sizin için iyi gider.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi