Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
@BirForumcuKişi, dediğim şekilde 772 MB boyutundaki sürücüyü indirip denedin mi? Bu hataya daha önce Auto-Detect kullanımının sebep olduğuna şahit oldum çünkü.

Eğer 772 MB boyutundaki 24.10.1 sürümünü indirip bu hatayı alıyorsan öncelikle Windows güncellemelerini bir kontrol et derim. Her şey tamamsa DDU ile güvenli modda mevcut sürümü kaldırıp tekrardan yüklemeyi deneyebilirsin.
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows sürümünüz ve kurmaya çalıştığınız sürücü sürümü nedir?

Windows sürümü 24H2 AMD yazılım sürümüde 24.10.1.

Ekran görüntüsü 2024-11-15 140855.webp

Böyle oluyor.

@BirForumcuKişi, dediğim şekilde 772 MB boyutundaki sürücüyü indirip denedin mi? Bu hataya daha önce Auto-Detect kullanımının sebep olduğuna şahit oldum çünkü.

Eğer 772 MB boyutundaki 24.10.1 sürümünü indirip bu hatayı alıyorsan öncelikle Windows güncellemelerini bir kontrol et derim. Her şey tamamsa DDU ile güvenli modda mevcut sürümü kaldırıp tekrardan yüklemeyi deneyebilirsin.

Çözüm
@BirForumcuKişi, dediğim şekilde 772 MB boyutundaki sürücüyü indirip denedin mi? Bu hataya daha önce Auto-detect kullanımının sebep olduğuna şahit oldum çünkü.

DDU ile deneyeceğim bi teşekkürler.