Detaylar
Kim cevapladı?or3m.d
Yetkin
Ekran kartına göre stabil sürücü diye bir şey yok, donanımdan donanıma değişir. 23.12.1 sürümünü deneyebilirsin, en stabilleri arasından birisi.Herkese merhaba. Ben RX 6600 kullanıcısıyım fakat RX 6600'ün güncel olarak en stabil sürücüsünü hala bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
En son sürümü kur. Özellikle CS2'de en stabili o. Hepsi aynı şeyin laciverti zaten. Deneye deneye Mevlana oldum ben.
AMD kullanınca böyle oluyor işte. Bende 5700 için kaç senedir bin bir çeşit şey kurdum. NVIDIA almayan kafama...En son sürümü kur. Özellikle CS2'de en stabili o. Hepsi aynı şeyin laciverti zaten. Deneye deneye Mevlana oldum ben.
Koneko Toujou
Üstün
En son sürümü kur. Özellikle CS2'de en stabili o. Hepsi aynı şeyin laciverti zaten. Deneye deneye mevlana oldum ben.
Steam güncellemleri ve AMD driver updateleri. 2'si de aynı şey, 2'si de hiçbir şey değiştirmiyor ama güncelleme yapıyorlar
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Pro 24.Q2 kullanıyorum, gayet iyi.
2323
Becerikli
Çok da böyle olmuyor aslında. Geçiyorsun yeni sürüme, eğer bir problem fark edersen geri dönüyorsun.AMD kullanınca böyle oluyor işte. Bende 5700 için kaç senedir bin bir çeşit şey kurdum. NVIDIA almayan kafama...
lazye
Üstün
- Makaleler
- 1
RX 5700XT kullanırken her zaman en son sürümü kurardım. İnce ayarlarla sıfır sıkıntı yaşadığımı belirteyim. Siyah ekran sorunu WattMan hatası gibi sorunları zaten sürücüden dolayı vermiyor bu sebeple düzelmesi imkansız. Yeni gelen oyunlara eklenen destekler dışında sürücülerden çok şeyler beklemeyin.
Yakar
Uzman
Niye Adrenalin yerine Pro kullanıyorsun?
Daha stabil.