- Makaleler
- 9
Hocam son bir sorum olacak C750 mi önerirsiniz High Power mı?
Performance GD 750. C750 onun rakibi bile değil.
Hocam son bir sorum olacak C750 mi önerirsiniz High Power mı?
Hocam neden 6650XT'yi tercih ettiniz? @Ehwenisher hocam ısınma sorunu yaşamıştınız değil mi?RX 6650 XT + Ryzen 5 5600 sistemle kullanılacak.
Hepsiburada'dan olursa ekstra güzel olur çünkü Hepsipay'da kalmış belli bir param var.
Dostum lütfen GeForce kart önereceksen zamanı değil. PSU önerisi istiyorum.
Hocam 6650XT yerine 10K'ya 6700 var.Dostum lütfen GeForce kart önereceksen zamanı değil. PSU önerisi istiyorum.
Rog Strix 6650 XT ile bunun arasında gidip geliyorum.Hocam 6650XT yerine 10K'ya 6700 var.
![]()
XFX AMD Radeon RX 6700 Speedster SWFT 309 RX-67XLKWFDV 10 GB GDDR6 160 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
XFX AMD Radeon RX 6700 Speedster SWFT 309 RX-67XLKWFDV 10 GB GDDR6 160 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Hocam Rog modeli taştır taşşşş! Amma ve lakin bu tarz orta ve düşük segment kartlara göre fazla pahalı. Bu sebeple XFX 6700 daha mantıklı. Bu arada 10.600TL'ye Sapphire RX 6700XT'de var. Ama onu önermiyorum. Çok ısınıyormuş.Rog Strix 6650 XT ile bunun arasında gidip geliyorum.
Evet Pulse serisi biliyorum. Dün konusu açıldı alınmaz dedim beğenmedim atmışlar hemen.Hocam Rog modeli taştır taşşşş! Amma ve lakin bu tarz orta ve düşük segment kartlara göre fazla pahalı. Bu sebeple XFX 6700 daha mantıklı. Bu arada 10.600TL'ye Sapphire RX 6700XT'de var. Ama onu önermiyorum. Çok ısınıyormuş.
Piyasadaki en ucuz 6650 XT, ROG hocam bu aradaHocam Rog modeli taştır taşşşş! Amma ve lakin bu tarz orta ve düşük segment kartlara göre fazla pahalı. Bu sebeple XFX 6700 daha mantıklı. Bu arada 10.600TL'ye Sapphire RX 6700XT'de var. Ama onu önermiyorum. Çok ısınıyormuş.
Nitro+ ve üzeri güzel. Bu arada hocam neden AMD?Evet Pulse serisi biliyorum. Dün konusu açıldı alınmaz dedim beğenmedim atmışlar hemen.
Piyasadaki en ucuz 6650 XT, ROG hocam bu aradaOrada biraz ketenpere oldu.
NVIDIA'nın son yıllardaki tutumu ve pazarlama hileleri yüzünden bir kullanıcı dostundan çok kullanıcı düşmanı olarak görüyorum. Özellikle DLSS 3.0-DLSS 3.5 ve Frame Generation teknolojilerinin sadece 4000 serisine gelmesi sinir bozucu bir durum. Keza AMD'ye kıyasla düşük performans verip daha pahalı ürünleri pazara sunması da bende bir NVIDIA nefreti başlattı. Bu yüzden AMD. Bütçem sınırsız olsaydı bende bilirdim 4080 Super çekmeyi altıma.Nitro+ ve üzeri güzel. Bu arada hocam neden AMD?
Misal, ben RX 570'den RX 6600XT'ye geçtim. RX 570'de yaşadığım karıncalanma ve gölge efektlerinin sallanması vb. şeyleri onda da gördüm. Ki bu sorunları bir türlü çözemedim.
Ek: Arkadaşımın RTX 3060 ekran kartını ödünç alıp denedikten sonra bu tarz bir sorunla karşılaşmadım. AMD kartlarda micro ölçekte bir hata var diye düşünüyorum. Veya ben son sürümü indirerek hata yapıyorum.
NVIDIA'nın son yıllardaki tutumu ve pazarlama hileleri yüzünden bir kullanıcı dostundan çok kullanıcı düşmanı olarak görüyorum. Özellikle DLSS 3.0-DLSS 3.5 ve frame generation teknolojilerinin sadece 4000 serisine gelmesi sinir bozucu bir durum. Keza AMD'ye kıyasla düşük performans verip daha pahalı ürünleri pazara sunması da bende bir NVIDIA nefreti başlattı. Bu yüzden AMD. Bütçem sınırsız olsaydı bendebilirdim 4080 Super çekmeyi altıma.