24.8.1 sürümünü kullanıyordum, stabilite açısından fena değil ama en iyisi olduğunu da söyleyemem. Son sürümde sık sık WattMan hatalarıyla karşılaştım. Henüz yayınlanmamış olan 25.1.1'i denedim ancak yine aynı hataları aldım ve artık gerçekten sıkıldım. Uzun süre değiştirmek istemeyeceğim stabil bir sürücü tavsiyesi olan var mı?

WattMan hatasının sürücü ile değil sistemin ile alakası var.
Eski kasamda 6950XT kullanıyordum 550W psu ile WattMan hatası geliyordu ara sıra, PSU yükseltince WattMan hatasıda gitmişti.
PSU,kablolama gibi şeylere bak bir derim, kartta sıkıntı yok veya overlock yapmıyorsan.

Son düzenleme:
WattMan hatasının sürücü ile değil sistemin ile alakası var.
Eski kasamda 6950XT kullanıyordum 550W PSU ile WattMan hatası geliyordu ara sıra, PSU yükseltince WattMan hatasıda gitmişti.
PSU, kablolama gibi şeylere bak bir derim, kartta sıkıntı yok veya overlock yapmıyorsan.

Kartta bir problem olduğunu sanmıyorum zaman zaman stress testlerini de yapıp öyle test ediyorum, 750W ASUS ROG PSU var PSU tarafından da hata olacağını zannetmiyorum bu bence sürücülerden kaynaklı problem çünkü her sürümde cidden fark ettiriyor.

Kartta bir problem olduğunu sanmıyorum zaman zaman stress testlerini de yapıp öyle test ediyorum, 750W ASUS ROG PSU var PSU tarafından da hata olacağını zannetmiyorum bu bence sürücülerden kaynaklı problem çünkü her sürümde cidden fark ettiriyor.
Tamam dostum sürücü kaynaklı diyorsan teker teker DDU üzerinden eski sürücüleri dene bakalım fark olacak mı :)

Pro Edition öneririm, onun dışında Underclock ve undervoltaj işlemi yapmak WattMan hatası çözümüne bir nebze yardımcı oluyor, WattMan'ın kralı olan RX 580'imde son zamanlarda böyle hiç sorun yaşamadım. Sadece Mafia 1'de iki kez oyun donmuştu, WattMan ile mi alakalıydı bilemem.