2230

Uzman
Makaleler
21
Arkadaşlar ASUS TUF RX 7700 XT OC ekran kartım var, oyun oynarken arkada video, resim veya hareket eden herhangi bir şey açınca oyunda çizgiler oluşuyor ve kasılmalar oluyor ve ekranda titremeler oluyor. AMD güncellemesinden önce de vardı güncelledim hala devam ediyor. Neden olabilir?

Ana sebep Ryzen Master ilk olarak bunu kaldır. Bolca amdppm çağrıları vardı. Bu her ne kadar işlemci ile alakalı olsa da başka donanımda da sorun olabilir veya bunu tetikleyen bir sürücü de olabilir. Farklı bir çekirdekte gördüğüm için sadece bahsedeyim dedim. İşlemcine de bu arada OC yapmamışsın.

Kod:
Args: 00000000 00000000 00000000 00000000
 [IRP_MJ_???(73), N/A(2d)]
 0 0 ffffbf07237aae10 00000002 ffffbf072d6ffbf0-ffff820a0f097141
 \Driver\AMDRyzenMasterDriverV20

Bunun yanında stornvme çağrıları da vardı. Diskle ilişki çağrı olduğu için disklerinin sağlık görüntülerini paylaş. Olay loglarını //yönetim olayları raporu// da paylaş.

Üstte de dediğim gibi bu sorun donanımsal da olabilir fakat sadece bir oyunda olması kafa karıştırıyor. Oynadığın başka hangi oyunlar var?

Valorant, ETS 2, GTA V gibi oyunlar oynuyorum.

1712235487240.webp

Health kısmında bir uyarı gözükmüyor.

@Spyhis

Son düzenleme:
Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Minecraft'a ait Process Monitor raporu atar mısın? Olay loglarında herhangi bir sorun yok.

Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Minecraft'a ait Process Monitor raporu atar mısın? Olay loglarında herhangi bir sorun yok.

Yazanları yapınca Minecraft'a giremiyorum; error veriyor.

@2230 bu sorun için Process Monitor kısmına bakmak işe yarayabilirdi. Bu arada CraftRise'da sorun yaşıyorsun herhalde. CraftRise benim bilgisayarımda da çok kararsız çalışıyordu.

CraftRise'da yaşadığın sorun ile ilgili herhangi bir bilgim yok. Konu ile ilgili bilgili arkadaşlar cevap yazarsalar beni de bilgilendirmiş olurlar.