Arkadaşlar ASUS TUF RX 7700 XT OC ekran kartım var, oyun oynarken arkada video, resim veya hareket eden herhangi bir şey açınca oyunda çizgiler oluşuyor ve kasılmalar oluyor ve ekranda titremeler oluyor. AMD güncellemesinden önce de vardı güncelledim hala devam ediyor. Neden olabilir?
Detaylar
Kim cevapladı?Ana sebep Ryzen Master ilk olarak bunu kaldır. Bolca amdppm çağrıları vardı. Bu her ne kadar işlemci ile alakalı olsa da başka donanımda da sorun olabilir veya bunu tetikleyen bir sürücü de olabilir. Farklı bir çekirdekte gördüğüm için sadece bahsedeyim dedim. İşlemcine de bu arada OC yapmamışsın.
Kod:Args: 00000000 00000000 00000000 00000000 [IRP_MJ_???(73), N/A(2d)] 0 0 ffffbf07237aae10 00000002 ffffbf072d6ffbf0-ffff820a0f097141 \Driver\AMDRyzenMasterDriverV20
Bunun yanındastornvmeçağrıları da vardı. Diskle ilişki çağrı olduğu için disklerinin sağlık görüntülerini paylaş. Olay loglarını //yönetim olayları raporu// da paylaş.
Üstte de dediğim gibi bu sorun donanımsal da olabilir fakat sadece bir oyunda olması kafa karıştırıyor. Oynadığın başka hangi oyunlar var?
Valorant, ETS 2, GTA V gibi oyunlar oynuyorum.
Health kısmında bir uyarı gözükmüyor.
dsad
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
@Spyhis
Son düzenleme:
Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Minecraft'a ait Process Monitor raporu atar mısın? Olay loglarında herhangi bir sorun yok.
techolay.net
Rehber: Process Monitor Kullanarak Hata Raporu Oluşturma
Techolay Sosyal'de açılmayan oyun ve yazılım sorunlarını çözmekte kullandığımız programlardan biri de Process Monitor. Bu rehberde sizlere Process Monitor yazılımını kullanarak nasıl hata raporu oluşturacağınızı anlatacağım. İlk önce Process Monitor yazılımını indirmeniz gerekiyor. Aşağıdaki...
Yazanları yapınca Minecraft'a giremiyorum; error veriyor.Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Minecraft'a ait Process Monitor raporu atar mısın? Olay loglarında herhangi bir sorun yok.
Rehber: Process Monitor Kullanarak Hata Raporu Oluşturma
Techolay Sosyal'de açılmayan oyun ve yazılım sorunlarını çözmekte kullandığımız programlardan biri de Process Monitor. Bu rehberde sizlere Process Monitor yazılımını kullanarak nasıl hata raporu oluşturacağınızı anlatacağım. İlk önce Process Monitor yazılımını indirmeniz gerekiyor. Aşağıdaki...techolay.net
Raporları atar mısın?
Rapor gelmedi.
@Spyhis ayrıca yukarıda 'işlemcine de bu arada OC yapmamışsın' yazmıştınız. Yapmama gerek var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
@2230 bu sorun için Process Monitor kısmına bakmak işe yarayabilirdi. Bu arada CraftRise'da sorun yaşıyorsun herhalde. CraftRise benim bilgisayarımda da çok kararsız çalışıyordu.
CraftRise'da yaşadığın sorun ile ilgili herhangi bir bilgim yok. Konu ile ilgili bilgili arkadaşlar cevap yazarsalar beni de bilgilendirmiş olurlar.
CraftRise'da yaşadığın sorun ile ilgili herhangi bir bilgim yok. Konu ile ilgili bilgili arkadaşlar cevap yazarsalar beni de bilgilendirmiş olurlar.