Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
104
Yer
İstanbul
Arkadaşlar selam. RX 9070 XT taktığımdan beri YouTube'da takılma sorunu yaşıyorum. 10 dakikada bir falan sistem fare hariç tamamen kilitleniyor. O esnada yaptığım işlemler kilitlenme bitince art arda gerçekleşiyor. Kilitlenme yaklaşık 5 saniye sürüyor.
  • Core Ultra 9 285K İşlemci
  • MSI Z890 ACE Anakart
  • Windows 11 24H2 27871
  • Adrenalin 25.6.1
Yemin ediyorum kartı taktıktan sonra ne oyunlarda ne de iş yaparken huzur kalmadı :/

Çözüm
Arkadaşlar selam. RX 9070 XT taktığımdan beri YouTube'da takılma sorunu yaşıyorum. 10 dakikada bir falan sistem fare hariç tamamen kilitleniyor. O esnada yaptığım işlemler kilitlenme bitince art arda gerçekleşiyor. Kilitlenme yaklaşık 5 saniye sürüyor.
  • MSI Z890 ACE Anakart
  • Windows 11 24H2 27871
  • Adrenalin 25.6.1
Yemin ediyorum kartı taktıktan sonra ne oyunlarda ne de iş yaparken huzur kalmadı :/

Dahili GPU ile bir alıp veremediği var bu kartların, bazen de temiz kurulum gerekebiliyor, yeni topladığım 9070'li bir cihazda 1 saniye aralıklarla tarayıcıda takılma sorunu vardı, IGPU'yu kapatıp, sürücüleri kaldırıp tekrar kurunca düzeldi.
  • Core Ultra 9 285k işlemci.
  • MSI Z890 ace anakart.
  • Windows 11 24H2 27871.
  • Adrenalin 25.6.1

Abi sağ olasın senin sayende 5070 Ti alma yönünde ilerliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • MSI Z890 ACE Anakart
  • Windows 11 24H2 27871
  • Adrenalin 25.6.1

AMD hocam AMD. Dediğiniz sorunlar az bir şey benzerleri 7700XT olan kartımdada var. Mesela bende en son driveri güncelledikten sonra ekranda pembe kareler çıkıyor. Ellemeyeceğim zaten servise gidecek iade isteyeceğim bence sizde bırakın AMD dönün 5070 falan.

AMD hocam AMD. Dediğiniz sorunlar az bir şey benzerleri 7700XT olan kartımdada var. Mesela bende en son driveri güncelledikten sonra ekranda pembe kareler çıkıyor. Ellemeyeceğim zaten servise gidecek iade isteyeceğim bence sizde bırakın AMD dönün 5070 falan.
5500 XT ile sorun yaşamayan bir tek benim herhalde. Ama bende bıktım şahsen, fakat yine AMD'den ilerleyeceğim gibi. 9060 XT hoşuma gitmedi değil.