cansxxr

Yetkin
Bir iki hafta içinde RAM'lerimi 16 GB'ye tamamlayacağım ve Ryzen 5 5500 alacağım. Stok fanın kenarlarını boyayıp daha güzel bir şey yapmayı düşünüyordum fakat bu işlemcide stok fan yeterli mi bilemiyorum. Önerebileceğin uygun, güzel bir soğutucu var mı veya dediğim gibi mi yapsam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ayirabilcem maksimum bütçe 1000'dir ama daha uygun bir şey olursa iyi olur bu alacaklarimla birlikte para biraz kısıtlı kalıyor.

Aslında o işlemci için stok fan yeterli yetmez ise kule tipi olarak bunu alabilirsin yeterli olur.

Hepsi için toplam bütçeyi belirtseniz daha iyi olabilir. Ona göre daha iyi önerilerde bulunabiliriz.

Bir iki hafta içinde RAM'lerimi 16 GB'ye tamamlayacağım ve Ryzen 5 5500 alacağım. Stok fanın kenarlarını boyayıp daha güzel bir şey yapmayı düşünüyordum fakat bu işlemcide stok fan yeterli mi bilemiyorum. Önerebileceğin uygun, güzel bir soğutucu var mı veya dediğim gibi mi yapsam?

Ben stok fan kullanıyorum yeterli geliyor ama kule tipi alman daha iyi olur.

Hepsi için toplam bütçeyi belirtseniz daha iyi olabilir. Ona göre daha iyi önerilerde bulunabiliriz.

Tahminimce 3100 işlemci ve ramw gidecek maksimum 4bin gibi bir bütçe var.

Dark Freezer X123 alabilirsin hocam 550 liraya, o işlemci için çok harcama yapmaya gerek yok.

Neyse o zaman güzel duran bir şey varsa bu söylenenlerden alırım anlaşılan zaten stock fanda yeterli.