Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-06-22-20-01-11-673_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2024-06-22-20-01-11-673_com.whatsapp.webp
    119,5 KB · Görüntüleme: 64
Evet, efendim driverları bir tık sorunlu. Ancak AMD kadar sorunlu. Adama söyle Witcher 3 veya Valorant testi göndersin. 10 dakika Arc kontrol paneli ile çeksin ayrıca 10. dakikanın sonunda windows tuşuna bassın. Benim ilk aldığım Arc A580 ekran kartında böyle bir hata vardı.

Efendim, sistem bayağı iyiymiş yarı fiyatına satıyor ve 22 ay taksit mevcut bence alınır.

Evet, efendim driverları bir tık sorunlu. Ancak AMD kadar sorunlu. Adama söyle Witcher 3 veya Valorant testi göndersin. 10 dakika Arc kontrol paneli ile çeksin ayrıca 10. dakikanın sonunda windows tuşuna bassın. Benim ilk aldığım Arc A580 ekran kartında böyle bir hata vardı.

Efendim, sistem bayağı iyiymiş yarı fiyatına satıyor ve 22 ay taksit mevcut bence alınır.
Hocam sıfır almak isterse diye attım.

Bir de hocam forumdaki herkes hocam diyor siz efendim diyorsunuz gözüme takıldı. Çok saygılı birisiniz.

Sağ olun o zaman karar verip alacağım babamın bir arkadaşı var mış oyun falan oynuyormuşda PC'den fazla bir şey beklemiyorum güzel bir şey değilse babamla konuşup Arc A750 sistemden alacağım.