Geraltın kılıcı
Üstün
Efendim, Intel'in ekran kartı yeni çıktı. Şu anda sistemimin içerisinde ve performansı gayet iyi.Sordum cevap bekliyorum ya aklımda hala soru var Intel'in ekran kartını ilk defa duyuyorum.
Efendim, Intel'in ekran kartı yeni çıktı. Şu anda sistemimin içerisinde ve performansı gayet iyi.Sordum cevap bekliyorum ya aklımda hala soru var Intel'in ekran kartını ilk defa duyuyorum.
Evet, efendim driverları bir tık sorunlu. Ancak AMD kadar sorunlu. Adama söyle Witcher 3 veya Valorant testi göndersin. 10 dakika Arc kontrol paneli ile çeksin ayrıca 10. dakikanın sonunda windows tuşuna bassın. Benim ilk aldığım Arc A580 ekran kartında böyle bir hata vardı.Hocam bunu atti adam FurMark testini istedim ve Intel Arc A750 driver sorunlari varmis doğru mu?
Bunlari yazdi
Hocam sıfır almak isterse diye attım.Evet, efendim driverları bir tık sorunlu. Ancak AMD kadar sorunlu. Adama söyle Witcher 3 veya Valorant testi göndersin. 10 dakika Arc kontrol paneli ile çeksin ayrıca 10. dakikanın sonunda windows tuşuna bassın. Benim ilk aldığım Arc A580 ekran kartında böyle bir hata vardı.
Efendim, sistem bayağı iyiymiş yarı fiyatına satıyor ve 22 ay taksit mevcut bence alınır.
Efendim, adam 2 ay kullanmış. Neredeyse 0 ayarında.
Bir de hocam forumdaki herkes hocam diyor siz efendim diyorsunuz gözüme takıldı. Çok saygılı birisiniz.
Teşekkürler, attığım videoyu izleyin lütfen.
Videoyu 1:01'dan 1:16'ya kadar izleyin.