Ryzen 5 7500F & B850M Force sistem için ideal ayarlar nedir?

Selamlar, hos geldiniz. Bu tarzda 6400 açılabilir ama tekte zordur, 6200'ü stabil etmesi dahi zor şu anda AMD biraz daha silikonu iyi koyması lazım.

@nikilaudaxxx Mantığı zaten anladın, limitlerin dışına taşmayıp bu şekilde stabilite yakalamaya çalış, olmazsa musaıt zamanda tekrar bakarız.

Ayhan abi emeğine sağlık. Teste bıraktım şimdi. Gerisine artık yarın bakarız çok teşekkür ederim.

6800 CL26 hocam.

6800 CL26..TestMem5'te kararlı olduğunu ispatlamış.

Biraz daha fazla bantgenişliği var TRFC'de daha düşük.

@nikilaudaxxx Soğutucuyu sök, dediğim şekilde tekrar tak, daha doğrusu sökmene gerek yok, karşılıklı 2-3 tur gevşetip yine dönmediği yere kadar 2-3 tur sık, bir de RAM'leri söküp dikkatlice tak geri, bu sefer slotları değiş, A1'de olan RAM'ı B1'e, B1'de olanı A1'e tak. Bu şekilde devam etme bence.

Soğutucuyu sökersem termal macunum yok abi tekrar takamam biraz gevşetmeye çalıştım dün. Ramleri de soğutucudan dolayı çıkaramıyorum. Nasıl yapcaz? :/

Soğutucuyu sökersem termal macunum yok abi tekrar takamam biraz gevşetmeye çalıştım dün. Ramleri de soğutucudan dolayı çıkaramıyorum. Nasıl yapcaz? :/
Termal macun tekrar sürmene gerek yok, mevcut olanı yaysan yeterli. Zaten TF-7 macun gelmiyor mu ya da TF-4 bu kule tipi ile?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…