Boot etmeme şansı yok normalde, C26 yerine 28 yaz, bir de oto olanları dediğim gibi değiş, tWTRS-6 yap tekrar bak bakalım.

Yeteri kadar bekliyorsun değil mi bu arada, training 30 sn-1 dk civarı sürüyordur senin kartta.
Zaten kaydedip çıkıyorum. Kendi kendine kapaniyor 2 kere. Sonra hata veriyor. Şimdi girdim değerleri tekrar kaydettim vira bismillah.

Zaten kaydedip çıkıyorum. Kendi kendine kapaniyor 2 kere. Sonra hata veriyor. Şimdi girdim değerleri tekrar kaydettim vira bismillah.
Boot etmemesi aşırı saçma dediğim gibi, IMC çok tırt olması lazım ki anca öyle. RAM taraflı bir sıkıntı olmamalı bu durum.

Bir de tabi pressure kaynaklı problem olabilir, AIO ya da kule tipini aşırı sıktıysan ya da bir tarafı gevşek diğer tarafı sıkılı kaldıysa, bu tarz sıkıntılar yapar, yine AM5 Secure Frame kullanıyorsan o da boot failure yapar @nikilaudaxxx

Boot etmemesi aşırı saçma dediğim gibi, IMC çok tırt olması lazım ki anca öyle. RAM taraflı bir sıkıntı olmamalı bu durum.

Bir de tabi pressure kaynaklı problem olabilir, AIO ya da kule tipini aşırı sıktıysan ya da bir tarafı gevşek diğer tarafı sıkılı kaldıysa, bu tarz sıkıntılar yapar, yine AM5 Secure Frame kullanıyorsan o da boot failure yapar @nikilaudaxxx
Hocam ben de anlamış değilim. Maalesef yine boot etmedi.

Biraz sıkmıs olabilirim. Am5 secure Frame kullanmadım. Fotoğrafını atayım.

1764359036911.webp

tRCD-tRP ikisini 38'den 40 yap, boot ediyor mu. Tek tek bakacaksın böyle.

Senin IMC tırt olabilir, 6000'i dahi sıkmaya müsade etmiyor olabilir yani.

Aşırı sıktıysan da, pressure kaynaklı training failure olabilir şu anda.