nikilaudaxxx
Çalışkan
Deniyeyim biO diğer kısımdan EXPO profil enabled dedin, acaba ondan mı oldu, EXPO enabled demeden target 6200 verdirtmiyor mu sana.
Deniyeyim biO diğer kısımdan EXPO profil enabled dedin, acaba ondan mı oldu, EXPO enabled demeden target 6200 verdirtmiyor mu sana.
@nikilaudaxxx Olmazsa o kısımdan sadece Active memory timings-Enabled kalsın, EXPO profil Auto kalsın, target 6200 eğer olamıyorsa, Tweaker kısmından 6200 verip tekrar düzenlersin değerleri.
Expo auto yaptım. Target 6200 kalmaya devam etti. Voltajı şimdi 1.15 yaptım bakalım değişecek mi. Nitro aynı.@nikilaudaxxx Olmazsa o kısımdan sadece Active memory timings-Enabled kalsın, EXPO profil Auto kalsın, target 6200 eğer olamıyorsa, Tweaker kısmından 6200 verip tekrar düzenlersin değerleri.
MCR-PDM Disabled mi, @SunseTTime bahsettiği gibi.Expo auto yaptım. Target 6200 kalmaya devam etti. Voltajı şimdi 1.15 yaptım bakalım değişecek mi. Nitro aynı.
Değişmedi.
Diğer kısımdan da frequency 6200 ayarlar mısın Tweaker kısmından.Expo auto yaptım. Target 6200 kalmaya devam etti. Voltajı şimdi 1.15 yaptım bakalım değişecek mi. Nitro aynı.
Değişmedi.
Senin de sütten ağzın yandı bir kere, yoğurdu üfleyerek yemek istiyorsun, daha dur, @Bandırmalı1965 hoca sana 6800 C24 açtıracak, bir sorunun düzelsin de
@Bandırmalı1965 hocam ne diyorsun, pressure kaynaklı mı yoksa RAM'ler slota mı tam oturmamış?
MCR-PDM-Disabled kalması daha iyi stabilite için, o sebepten hafızada tutmuyor, sistem geç açıyor.Klik sesi geliyorsa takıp çıkarırken %99.9 oturması gerek hocam.
Ayrıca sorayım tuningden sonra PC'nin daha geç açılmasının Memory training ile alakası var mıdır?
Hocam onlar autodaymis. Şimdi disabled yaptım.MCR-PDM Disabled mi, @SunseTTime bahsettiği gibi.
Diğer kısımdan da frequency 6200 ayarlar mısın Tweaker kısmından.
Memory Context Restore-MCR, Power Down Enable-PDM
Tweaker kısmından da 6200 çek frekansı, o şekilde teste al geri, VDDP mevzusu can sıktı, 1.0 falan da mı olmuyor VDDP Voltage Control.
Disabled şuan.Memory Context Restore-MCR, Power Down Enable-PDM
Tweaker kısmından da 6200 çek frekansı, o şekilde teste al geri, VDDP mevzusu can sıktı, 1.0 falan da mı olmuyor VDDP Voltage Control.
Yok hocam işin ilginci orası değişiyordu. Neden değişmiyor anlamadım.Memory Context Restore-MCR, Power Down Enable-PDM