Hocam düşünürken aklıma BIOS'u Update etmek geldi. Ve Update ettikten sonra OCCT testinde 1 saat Full yükte herhangi bir hata veya undervolt pek rastlamadım.
Eki Görüntüle 226479
Oyunlarda vs bilgisayarımı tanıdığım için herhangi bir FPS kaybı falan rastlamadım. Fakat gene de pazartesiye kadar her gün en az 1 saat OCCT testi yapacağım. Eğer sorun devam etmezse garantiye yollamayacağım, PSU'yu iade etme niyetim yok hocam çünkü o kadar sessiz ki PC açık değil mi acaba falan diyorum kendi kendime diğeri araba aküsü gibi bağırıyordu, kafam dinlendi resmen, ekran kartında sorun olsa da olmasa da iade etmeyeceğim PSU'yu, sadece aklıma takılan neden OCCT'de 250wat ve FurMark'ta 280 290 arası gidip geliyor ona bir özel konu açacağım. Ha bir de eski PSU'nun içini açtım birkaç kablosu erimiş gibime geldi fakat ChatGPT onların silikon olduğunu sallanmaması için konulduğunu yazıyor, fakat gene de bobinlerden birisi eğilmiş gibime geldi. Ona da ayrı konu açacağım. Hocam çok teşekkürler ilginiz için çok yardımcı oldunuz.