Önümüzdeki ay, bir aksilik olmaz ise RAM değiştireceğim. Daha satın önce aldığım XPG Blade 6000 MHz RAM CL48 2x16 32 GB RAM kullanıyorum. Hem Dual Kit'e geçmek istiyorum, hem de 48-64 GB aralığında yükseltme yapacağım. RGB model tercih edeceğim. 9700X modellerinde CL değerleri düşük ise, daha iyi performans sağlıyormuş aldığım önerilerde.
Asıl değiştirme sebebim, Dual kit olmadığı için RAM modelim bir takım problemler yaşatıyor bana. 4800 MHz frekansında kullanmak istemiyorum artık. 6000MHz kullanacağım. EXPO açınca açıkçası verim alamıyorum mevcut olanlardan. Bütçe üst limitim yok, tüm detayları yazmaya çalıştım. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Hocalar sizleri de unutmadım etiketlemeyi.
@Yasin Alemdağ @xLeomessi
@20424 hocam daha önce bana hem anakart vql listem ile uyumlu, hem de RGB olarak bu modeli önermiştin. Hala önerin geçerli mi? EXPO açınca 6000MHz ile kullanınca CL30 olarak mı yola devam edeceğim? O konuyu da biraz anlamadım açık konuşmam gerekirse. Seni de bugün çok yordum, kusuruma bakma lütfen. XPG markasını beğeniyorum RAM ayağında. F/P olarak nasıl durumda sence şu anda?
Eki Görüntüle 178517