Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Drop ve shutter için yardımcı oluruz.
Çözebilirsek size minnettar olurum hocam.

Onlarla alakalı stabilite sorunu vardır. CL26 kit vardı sende sanırım, @ggbye ile onu ayarlarsınız. Çok sever o kiti.

Yeni BIOS vesaire çıktı, NORM ayarlayın beraber.
Evet hocam Gskill Trident CL26 var. Şimdi baktım hala 1.2.7.0 var benim anakart için.

Ben artık devrettim, arada uğrarım. Zaten ben ayarlatmıştım. @Bandırmalı1965 ikna edin, geri dönsün. @LH44 ve sana kaldı konular. Burada konu sahibinin sıkıntısı yüksek oranda Tuning ya da montaj kusurundan kaynaklanıyor. Dediğim tarzda monte edilmeli. Lian Li kronik pompa sorunu var bazı modellerde, diğer sebep o olabilir. Phantom ile denenebilir ekstra, termal macun sihir değildir. TF-7 yeterlidir. AM5=Drop olma ihtimali çok yüksektir. Manuel bakmak lazım.

Bunu nasıl anlayabilirim? Hava soğutma takıp deneyeyim mi ?

Ayrı konu aç, arkadaşlar ile ayarlayın. Arada ben de bakarım. Yöntem belli zaten, sürece hakimler. @Bandırmalı1965 sadece Minecraft'tan başını kaldırmıyor. @LH44 de görünmüyor pek bu aralar.

Ayhan hocamla zaten bayağı uzun süren timing serüvenimiz oldu. Sizin verdiğiniz ayarlardan önce Ayhan hocamla yaptığım ayarları tamamen sıfırlayayım mı? ya da Zen üzerinden mi gidelim?

Montajda sorun olabilir hocam kendime o kadar güvenmiyordum zaten. Dediğiniz gibi ben hava soğutma ile tekrar bir montaj yapıcam ancak şu an elimde yok. Birkaç güne alıcam, çünkü Lian Li'de sorun olabilir belki dediğiniz gibi.

@Picky Thermalright peerless Assassin 140 bu ürünü al. Çok takıntılı isen güçlendirme kiti al ve termal macun iyi bir ürün seç.

Ben artık devrettim, arada uğrarım. Zaten ben ayarlatmıştım. @Bandırmalı1965 ikna edin, geri dönsün. @LH44 ve sana kaldı konular. Burada konu sahibinin sıkıntısı yüksek oranda Tuning ya da montaj kusurundan kaynaklanıyor. Dediğim tarzda monte edilmeli. Lian Li kronik pompa sorunu var bazı modellerde, diğer sebep o olabilir. Phantom ile denenebilir ekstra, termal macun sihir değildir. TF-7 yeterlidir. AM5=Drop olma ihtimali çok yüksektir. Manuel bakmak lazım.

Ayrı konu aç, arkadaşlar ile ayarlayın. Arada ben de bakarım. Yöntem belli zaten, sürece hakimler. @Bandırmalı1965 sadece Minecraft'tan başını kaldırmıyor. @LH44 de görünmüyor pek bu aralar.
Birkaç gün sonra hava soğutma ve macun temin edince konu açıcam saygıdeğer hocam.

@Picky Thermalright peerless Assassin 140 bu ürünü al. Çok takıntılı isen güçlendirme kiti al ve termal macun iyi bir ürün seç.
Takıntılı derken hocam yani tek takıldığım şey artık stabil verim alayım şu sistemden. Canımı o sıkıyor. Güçlendirme kiti dediğiniz ne oluyor?

Dosya Ekleri

• IMG_6889.webp
    IMG_6889.webp
    980,3 KB · Görüntüleme: 20
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.