Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bahsetiğim soğutmayı kullanıyorum. Hava olarak F/P ürün güçlendirme gereksiz buluyorum. Senin sorunun yüksek ihtimal montaj.

İhtimal yüksek hocam montaj konusunda. Şimdi tam olarak sırasıyla nasıl yapalım. Önce baştan timing mi deneyelim yoksa ben önce hava soğutma alıp onu montajlayayım ondan sonra mı bakalım? Ya da AiO'yu mu tekrar çıkar tak yapayım bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İhtimal yüksek hocam montaj konusunda. Şimdi tam olarak sırasıyla nasıl yapalım. Önce baştan timing mi deneyelim yoksa ben önce hava soğutma alıp onu montajlayayım ondan sonra mı bakalım? Ya da AiO'yu mu tekrar çıkar tak yapayım bilemiyorum.

Konu aç, hızlıca Timing deneyin. @ggbye CL26 kit ayarlatır. 6200-6400 CL26 deneyin 1.55-1.65 VDD arası. Aktif soğutma ve BIOS Update hazır olsun. Arka cepte tornavida lazım.

@ggbye BIOS güncel. Şu an kasa açmak için yeterli vaktim yok hocalarım. Bir kaç saat sonra işe gidicem ama yarın ve yarından sonra evdeyim.

Tamamdır, ayarlarsınız. 1.3.0.0 güncel olsun, arka cepte tornavida, masada vantilatör hazır olsun. Gerisi kolay. Drop falan kalmaz AM5'te.

Tamamdır, ayarlarsınız. 1.3.0.0 güncel olsun, arka cepte tornavida, masada vantilatör hazır olsun. Gerisi kolay. Drop falan kalmaz AM5'te.

Çok güzel konuşuyorsunuz, inşallah çözeriz. Bende BIOS en son 1.2.7.0 görünüyor hocam sitede. Benim anakart için güncelleme yok sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.