Bank swap APU haricindekileri deneyin, APU kalsın bu. 6000 CL24 1.55 vdd deneyin ya da 1.6 vdd. Bu kit yapabiliyor. Yarın denersiniz.
Swap APU ben deneyimledim. Disabled daha iyi sonuç veriyordu. Bunları geçirsin. Daha fazla sıkarız.
Bank swap APU haricindekileri deneyin, APU kalsın bu. 6000 CL24 1.55 vdd deneyin ya da 1.6 vdd. Bu kit yapabiliyor. Yarın denersiniz.
Swap APU ben deneyimledim. Disabled daha iyi sonuç veriyordu. Bunları geçirsin. Daha fazla sıkarız.
Disabled hiç görmedim, duymadım açıkçası. Auto'su CPU olmalı, AM5'te hep APU tercih edilir. APU biraz daha ımc ve belleği zorlar, sendeki sebebi odur.
Dr kullandığım için olabilir. Disabled latency daha iyi sonuç verdi. Bulsam bgs alt yanındaki bgs kapatırım. ASUS izin vermiyor.
@Picky bu ayarlar latency odaklı. 1.45 volt altı kalmamız bu değerler üstü mümkün değil. Ufak ufak 1.5 veya 1.55 deneyerek CL düşürebiliriz.
@ggbye Clear CMOS basıyorum BIOS'u sıfırlamıyor. Daha onu sıfırlayamadım.
Eki Görüntüle 223799
@ggbye nebi Amca'nın yakından takip ettiği ve ustası chew Amca'nın ayarlara da bakarsınız.
Arka cepte tornavida ve vantilatör hazırlamadan bu işler zor. Tuş sıfırlaması lazım aslında. PC kapalıyken 1 kere basarsan yanıp sönerek sıfırlama işlemi yapar. En kötü basılı tut fişten çekip 15-20 saniye.
Clear CMOS ile flashback tuşunu karıştırma. ROG'larda ikisi yan yana. @Picky
BIOS giriyorsun zaten oradan sıfırla geçir.
@Ayhan Dönmez TXT dosyasına nasıl ulaşırım? İncelemem gerek.
Flashback basarsak ne olur? Biraz geç kalmış olabilirim![]()
Tamamdır flashback basınca bir şey olmuyorsa sorun yok. Sıfırladım BIOS'u. Şimdi @ggbye hocamın dediklerini yapmaya başlayayım.Söylediğin gibi hiçbir şey olmaz, tepkisiz kalır. Clear CMOS olduğundan emin ol, ya da tornavida ile sıfırlayacaksın CLRTC pinlerden. 2 metod var. Pil çıkartma işine hiç girme, güncel sistemlerde saçmalık.