Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üstat bazı ayarları bulamadım ya kusura bakma çok iyi değilim. Bir göz atsan zene, eksiklere tekrar bakayım. Çoğunu yapamadım sanırım. BT-wf gibi şeyler yazmıştın bulamadım onları.

Eki Görüntüle 223804Eki Görüntüle 223806

GDM açık. Bir tekrar düzelt, Wi-Fi ve Bluetooth yaz BIOS ayarlarına. Kapat onları.

Eki Görüntüle 223807

@Picky böyle dene. 1.55 vdd CL24. Gear açık, bias 0-1 aktif. Nitro 1-2-1 olarak uygula. iGPU ve Fast boot kapalı. Mcr-pdm kapalı.

Vdd IO 1.4 olarak değiştir. Vddq 1.45, vdd 1.55.

Soğutma yok, teste girse bile 60 derece üstüne çıkacak. Patlar yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
GDM açık. Bir tekrar düzelt, Wi-Fi ve Bluetooth yaz BIOS ayarlarına. Kapat onları.

Soğutma yok, teste girse bile 60 derece üstüne çıkacak. Patlar yani.

Patlamaz. Bu kit sağlam, sana o kadar dedik ama aldıramadık.

@Picky BIOS Default alıp EXPO1 üzerine gir. BGS vesaire Auto bırak, onlarla işin yok şu anda.

iGPU ve Fast Boot kapat. Nitro kısmını 1-2-1 olarak gir. VDDP 0.95 kalabilir Gear açıkken, sorun olmaz.

Patlamaz. Bu kit sağlam, sana o kadar dedik ama aldıramadık.

@Picky BIOS default alıp EXPO1 üzerine gir. Bgs vesaire Auto bırak, onlarla işin yok şu anda.

iGPU ve Fast boot kapat. Nitro kısmını 1-2-1 olarak gir. Vddp 0.95 kalabilir Gear açıkken, sorun olmaz.

Yine çorba oldu ortalık. Şu ayarları işaretleyip. Devam etmek daha iyi olurdu.

Arabayı satıp bu kiti sipariş geç. 2. elden veren yok mu?

Arabayla takaslarsan belki kabul ederler. @ggbye

BGS gibi ileri düzey ayarlara girmeyin henüz. BGS Disabled ben hiç görmedim zaten. Auto ya da APU bırakın. 6000 CL24 hedefleyin 1.55-1.6 VDD'ye. Drop sorunu belki düzelir.

Satan yok. Olsa elimde çok fena değerler yaparım. Saygı duruşuna girer, asla latency ödün vermez.

Bgs gibi ileri düzey ayarlara girmeyin henüz. Bgs disabled ben hiç görmedim zaten. Auto'ya da APU bırakın. 6000 CL24 hedefleyin 1.55-1.6 Vdd'ye. Drop sorunu belki düzelir.

CL24 en son yapacaktık. Voltaj vermek cidden oyunlarda sıkıntı. 30 derece altı tutmak gerek. Bench basmıyor, girip çözecektik 1.5 vdd en kötü 26 da biterdi iş.

Satan yok. Olsa elimde çok fena değerler yaparım. Saygı duruşuna girer, asla latency ödün vermez.

CL24 en son yapacaktık. Voltaj vermek cidden oyunlarda sıkıntı. 30 derece altı tutmak gerek. Bench basmıyor, girip çözecektik 1.5 vdd en kötü 26 da biterdi iş.

1.3 VDD CL32 ayarlatana ne demeli? Hem de 1.4v CL26 kiti.

Benim 6000 CL30 1.35v kit Boot etmiyor 1.3v'ta, oradan hesap et. Milyonlarca kişi Boot edemedi.

Vallahi öyle oldu hocam ya. Zaten çok iyi değilim bu işlerde. Uğraşıyorum şu an telefondan yazıyorum.

Hocam PC açılmadı. Ayarları kaydettiğim an PC kapandı açıldı, boot etmeye çalışırken tekrar kapandı açıldı ve resetlenmiş BIOS :confused:

Şimdi.

Vallahi öyle oldu hocam ya. Zaten çok iyi değilim bu işlerde. Uğraşıyorum şu an telefondan yazıyorum.

Hocam PC açılmadı. Ayarları kaydettiğim an PC kapandı açıldı, boot etmeye çalışırken tekrar kapandı açıldı ve resetlenmiş BIOS :confused:

VDD istiyor.

BIOS Default alıp Save & Exit yap. Sonrasında 6000 CL24 geçirt. 1.6 VDD, 1.45 VDDQ, 1.4 VDD IO. Açması lazım. Yanlış girmişsindir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.