Chew Amca'yı takip edersen ulaşabilirsin. Nebi amca takip ediyor, ben de takipteyim.
Kim bu kişi hangi forumda? İncelemek isterim.
Chew Amca'yı takip edersen ulaşabilirsin. Nebi amca takip ediyor, ben de takipteyim.
Tamamdır flashback basınca bir şey olmuyorsa sorun yok. Sıfırladım BIOS'u. Şimdi @ggbye hocamın dediklerini yapmaya başlayayım.
Bunu dene, oyuna gir swap APU dediğim gibi disabled olsun. Biraz daha sıkarız. 20dk rtp yeterli olur.
DDR5'in babası bu adam. Markalarla iş birliği içinde. Nebi'nin arkasından AM5'i ben buldum falan diye konuştuğunu duysa hiç hoş karşılamaz. Yine yaşı geçkin bir amca.
Disabled değil de Auto bırakın. RAM ayarlayacaksanız teçhizatlar ile ayrı konudan devam edin. 6000 CL24 ayarlayın vantilatör ve tornavida ile.
EXPO açıp mı gireyim değerleri hocam yoksa açmadan mı?
Üstat bazı ayarları bulamadım ya kusura bakma çok iyi değilim. Bir göz atsan zene, eksiklere tekrar bakayım. Çoğunu yapamadım sanırım. BT-wf gibi şeyler yazmıştın bulamadım onları.
Eki Görüntüle 223804Eki Görüntüle 223806
Üstat bazı ayarları bulamadım ya kusura bakma çok iyi değilim. Bir göz atsan zene, eksiklere tekrar bakayım. Çoğunu yapamadım sanırım. BT-wf gibi şeyler yazmıştın bulamadım onları.