Bunun aynısı mı yapayım hocam şu an? diğer ayarlar dursun mu?
Detaylar
Kim cevapladı?SalVoo
Üyecik
Manuel ayar yapacaksınız MSI BIOS'tan A-die için. BIOS son sürüme güncelleyin. Bana tek tek Tweaker sekmesini iletin, MSI'de Overclocking menüsü olması lazım. Oradan DRAM Timing Settings kısmına girin, orayı da görsel iletin. O şekilde size girmeniz gereken ayarları ileteceğim.
Manuel ayar girmeden sizdeki sorun çözülmez yani, 8 KHz olayı haricinde bu durum.
Usta, sen kart değişerek stutter sorununu halletmemiş miydin?Maalesef onu al bunu al diyemem. Kendimden biliyorum olmayınca olmuyor. En sağlıklısı düzgün çalışan bir sistemle tek tek parça değişimi yaparak ilerlemeniz olur. Böyle bir imkan yoksa @Ayhan Dönmez ile forum üzerinden ilerleyebilirsiniz.
SunseTTime
Uzman
Doğru hatırlıyorsunuz arkadaşın evinde onun RAM ve ekran kartını eşzamanlı olarak taktığımda mouse ile tetiklenen görüntü titremesi/bozulması baya bir azalmış, stutter ise hiç kalmamıştı. Fakat onun üzerine neler neler alıp denedim hiçbiri bana mısın demedi.Usta, sen kart değişerek stutter sorununu halletmemiş miydin?
Güncel olarak saldım öyle bir iki oyunda kafa dağıtıp çıkıyorum. Heves de kalmadı zaten.
Anakart ile daha iyi geldi bana ama emin değilim.Usta, sen kart değişerek stutter sorununu halletmemiş miydin?
SalVoo
Üyecik
Manuel ayar yapacaksınız MSI BIOS'tan A-die için. BIOS son sürüme güncelleyin. Bana tek tek Tweaker sekmesini iletin, MSI'de Overclocking menüsü olması lazım. Oradan DRAM Timing Settings kısmına girin, orayı da görsel iletin. O şekilde size girmeniz gereken ayarları ileteceğim.
Manuel ayar girmeden sizdeki sorun çözülmez yani, 8 KHz olayı haricinde bu durum.
Nasıl yani, usta? Farklı farklı ekran kartlarında veya farklı sistemlerde dahi sürekli oyunların takıldığını mı, imkansız gibi bir şey?Doğru hatırlıyorsunuz arkadaşın evinde onun RAM ve ekran kartını eşzamanlı olarak taktığımda mouse ile tetiklenen görüntü titremesi/bozulması baya bir azalmış, stutter ise hiç kalmamıştı. Fakat onun üzerine neler neler alıp denedim hiçbiri bana mısın demedi.
Güncel olarak saldım öyle bir iki oyunda kafa dağıtıp çıkıyorum. Heves de kalmadı zaten.
SunseTTime
Uzman
Arkadaşın konu dağılmasın detaylar için mevcut konularıma bakabilirsin. Özetle bende takılma kasma yok mouse hareketi ile sağ-sol dönüşlerde görüntü kırılıyor. Arkadaşın evinde onun RAM ve ekran kartı ile bu sorunu ve ara sıra olan stutter sorununu çözebilmiştim. Stutter AMD ve RAM kaynaklı çıktı temelli çözüldü fakat mouse görüntü kırılması aylardır devam.Nasıl yani, usta? Farklı farklı ekran kartlarında veya farklı sistemlerde dahi sürekli oyunların takıldığını mı, imkansız gibi bir şey?
- Makaleler
- 1
Arkadaşın konu dağılmasın detaylar için mevcut konularıma bakabilirsin. Özetle bende takılma kasma yok mouse hareketi ile sağ-sol dönüşlerde görüntü kırılıyor. Arkadaşın evinde onun RAM ve ekran kartı ile bu sorunu ve ara sıra olan stutter sorununu çözebilmiştim. Stutter AMD ve RAM kaynaklı çıktı temelli çözüldü fakat mouse görüntü kırılması aylardır devam.
Marix çözeydi iyiydi şunun sebebini, çözemeden emekli oldu. Motion Blur'dan hallice bir durum. Dikkatli bakınca gerçekten de fark ediliyor. @SunseTTime
Yeni konular
-
-
Samsung Gear S3 ve Sport serisi akıllı saatler güncel telefonlarda nasıl kullanılır?
- Metwolfgm2010
-
-
-
-
Ulusal Staj Proghramı'nda reddedilen teklif geri kabul edilebilir mi?
- Sıradan İnsan
-
-