@Ayhan Dönmez hocam, Artic yerine Enermax almayı planlıyorum, Enermax'ın sıvı soğutmasını ters montaj yapsam sıkıntı olur mu? Birde Jonsbo RAM soğutma yerine 2 adet 8 cm'lik Artic fanla aktif soğutma yapsam daha mı iyi sonuç alırım? Ters montaj yaptığım zaman aktif soğutma için alan açılıyor, 2 adet 8 cm'lik fan koyabilirim ya da jonsbo RAM soğutucu alabilirim.

Enermax Pump ters montaja gerek yok, Offset mount için gerekli. Jonsbo kararı ise sana ait, mATX uyarsa sorun çıkmaz.

Enermax Pump ters montaja gerek yok, Offset mount için gerekli. Jonsbo kararı ise sana ait, mATX uyarsa sorun çıkmaz.
Hocam, kasamda ters montaj yapınca 2 adet 8 cm'lik fan koyabiliyorum çünkü borular değmiyor fanlara.

Hocam, ATX ile mATX anakart arasında fark yok muhtemelen. 2 adet 8 cm'lik Arctix fan daha iyi soğutur gibime geliyor.

Enermax ya da diğer sıvı soğutmalara ters montaj yapmak sıkıntı çıkartır mı?

Hocam, kasamda ters montaj yapınca 2 adet 8 cm'lik fan koyabiliyorum çünkü borular değmiyor fanlara.

Hocam, ATX ile mATX anakart arasında fark yok muhtemelen. 2 adet 8 cm'lik Arctix fan daha iyi soğutur gibime geliyor.

Jonsbo görsellik, diğeri performans. Ters monte etmende sakınca yok.

Enermax ya da diğer sıvı soğutmalara ters montaj yapmak sıkıntı çıkartır mı?

Kasa ya da montaj braket kaynaklı bir engel yoksa hayır.