- Makaleler
- 1
96 GB gerçekten ihtiyaç var mıydı, yoksa almışken yüksek kapasite olsun diye mi almıştınız? Biraz zamanlama ayarlaması zordur ama imkansız değil, M-Die kit bunlar 24 GB'lık M-Die ile aynı fakat bu DR versiyonu, PCB'nin çift tarafı 3 GB'lık modüllerle kaplı yani 8'er tane. Modül sayısı fazla olduğundan hem bellek kontrolcü zorlanıyor yüksek frekanslarda hem de zamanlama ayarlaması daha da zor oluyor. Ama imkansız değil. En kötü 6000'de optimize edilmiş zamanlarla kullanırsın ya da 6200 denersin. Sonuç olarak M-Die bir kit bu. @schizoprenia Günlük kullanıcı için A ve M çok fark oluşturmayacaktır. A daha iyi overclock oluyor diyebiliriz genel anlamda daha sorunsuz.Merhaba hocam, sormak istediğim aslında tam olarak buydu. Rami satın aldım aşağıya linkini bıraktım hocam. Kasayı yeni topladım daha hiçbir şeyi deneyimleme fırsatım olmadı, monitör de yarın gelecek.
@schizoprenia Şimdi konuda ilk attığınız linke baktım da, 6000 c36 ise bu RAM'ler Samsung oluyor. 6000 C30 aldınız değil mi şu anda?