Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

2323

Becerikli
Bu ekranda takılı kalıyorum:

1708291692055.webp

1708291694351.webp

2 saniye aralıklarla bu iki resim gözüküp gözüküp duruyor. Sorun nedir biri yardımcı olabilir mi?

Çözüm
Type-C üzerinden bağladınız mı? Sonuç nedir? Ayrıca USB 3.1 uyumluluğu ile denemediysen dener misin? Eğer 3.1 seçeneği mevcut değilse makaleye göre "10" olarak değiştirdiğiniz değeri 16 ya da 20 şeklinde tekrar değiştirin.
Bu durumda işlemci ile ilgili sıkıntınız yok. Gelişmiş klavye sürücüsünü kurdunuz mu kurulumda sorulan?
Hayır kurmadım. Bu ekrana geldiğimde "Acaba sürücüyü kurmadığım için mi oluştu bu problem" dedim ve kurulum dosyasını tekrar çalıştırdım. Oradan sürücüyü aktif ettim, bilgisayarıda yeniden başlattım fakat problem hala devam ediyor. Şimdi Workstation'u tamamen silip tekrar kurulum yapmayı deneyeceğim.

macOS Sonoma mı kurmayı deniyorsunuz?
Evet.

Olmazsa tercihlerde oyun için optimize et seçeneğinin olduğu yerde bunu "Never" olarak ayarladığınızdan emin olun ve ayrıca USB sürümümü 1.1'den 2.0'a değiştirin.
Oyun için optimize et seçeneğini bulamadım, tam yeri neresi? USB 1.1 seçiliydi 2.0 seçtim.

Kablosuz fare kullandığımdan ötürü böyle bir problem ile karşılaşıyor olabilir miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.