Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Type-C üzerinden bağladınız mı? Sonuç nedir? Ayrıca USB 3.1 uyumluluğu ile denemediysen dener misin? Eğer 3.1 seçeneği mevcut değilse makaleye göre "10" olarak değiştirdiğiniz değeri 16 ya da 20 şeklinde tekrar değiştirin.
Makaleye AMD işlemciler için VMX dosyasına eklenmesi gereken kodları koyduk, onları uyguladınız mı? İşlemciniz nedir?
2323
Becerikli
Evet makaledeki o kodları uyguladım. İşlemcim R5 5600.Makaleye AMD işlemciler için VMX dosyasına eklenmesi gereken kodları koyduk, onları uyguladınız mı? İşlemciniz nedir?
Bu durumda işlemci ile ilgili sıkıntınız yok. Gelişmiş klavye sürücüsünü kurdunuz mu kurulumda sorulan?
2323
Becerikli
Hayır kurmadım. Bu ekrana geldiğimde "Acaba sürücüyü kurmadığım için mi oluştu bu problem" dedim ve kurulum dosyasını tekrar çalıştırdım. Oradan sürücüyü aktif ettim, bilgisayarıda yeniden başlattım fakat problem hala devam ediyor. Şimdi Workstation'u tamamen silip tekrar kurulum yapmayı deneyeceğim.Bu durumda işlemci ile ilgili sıkıntınız yok. Gelişmiş klavye sürücüsünü kurdunuz mu kurulumda sorulan?
yusufklncc
Üstün
- Makaleler
- 9
macOS Sonoma mı kurmayı deniyorsunuz?
Olmazsa tercihlerde oyun için optimize et seçeneğinin olduğu yerde bunu "Never" olarak ayarladığınızdan emin olun ve ayrıca USB sürümümü 1.1'den 2.0'a değiştirin.
2323
Becerikli
Evet.
Oyun için optimize et seçeneğini bulamadım, tam yeri neresi? USB 1.1 seçiliydi 2.0 seçtim.Olmazsa tercihlerde oyun için optimize et seçeneğinin olduğu yerde bunu "Never" olarak ayarladığınızdan emin olun ve ayrıca USB sürümümü 1.1'den 2.0'a değiştirin.
Kablosuz fare kullandığımdan ötürü böyle bir problem ile karşılaşıyor olabilir miyim?
İhtimaller dahilinde açıkçası.Kablosuz fare kullandığımdan ötürü böyle bir problem ile karşılaşıyor olabilir miyim?
Oyun için optimize et seçeneğini bulamadım, tam yeri neresi? USB 1.1 seçiliydi 2.0 seçtim.
2323
Becerikli
Sorun hala devam ediyor. Evde de hiç kablolu fare yok ne yazık ki. Yarın falan bi' kablolu fareyle deneyeceğim sanırım şimdilik kenara koymak lazım.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.